Το ηλεκτροκίνητο Audi R8 σε δοκιμές!

Το ηλεκτροκίνητο Audi R8 σε δοκιμές!

Και όμως το ηλεκτροκίνητο Audi R8, ή αν θέλετε το E-tron θα βγει στην παραγωγή. Αυτό αποδεικνύεται  και από τις φωτογραφίες που σας αποκαλύπτουμε. Το… αθόρυβο καμουφλαρισμένο σπορ, τετρακίνητο αυτοκίνητο, εμφανίστηκε έξω από την Φρανκφούρτη...

Το ηλεκτροκίνητο Audi R8 σε δοκιμές!
Και όμως το ηλεκτροκίνητο Audi R8, ή αν θέλετε το E-tron θα βγει στην παραγωγή. Αυτό αποδεικνύεται  και από τις φωτογραφίες που σας αποκαλύπτουμε. Το… αθόρυβο καμουφλαρισμένο σπορ, τετρακίνητο αυτοκίνητο, εμφανίστηκε έξω από την Φρανκφούρτη, όπου και γίνονται οι πρώτες δοκιμές. Διαθέτει τέσσερεις ηλεκτροκινητήρες 68 ίππων ο καθένας, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι σε κάθε τροχό ξεχωριστά και προσφέρουν στο αυτοκίνητο την απίστευτη ροπή των περίπου 420 kgm.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι 272 ίπποι απογειώνουν το αυτοκίνητο με τα πρώτα 100 km/h επιτάχυνσης να καλύπτονται σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα, επίδοση που πλησιάζει αυτή του R8 με τον V10 κινητήρα! Όσο για το κόστος του αναμένεται να είναι πιο ακριβό από το R8 λόγω της τεχνολογίας και το κόστος των μπαταριών. Συγκεκριμένα, θα εξοπλίζεται με μπαταρίες λιθίου-ιόντων οι οποίες θα επαναφορτίζονται το πολύ σε 8 ώρες με σπιτικό ρεύμα (σε δίκτυο υψηλότερης τάσης η διάρκεια φόρτισης θα πέφτει στο μισό).

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης