Έρχονται τα Audi R4, S1 και A2!

Η Audi αναμένεται μέχρι το 2014 να εντείνει την παρουσία της στην αγορά με σωρεία νέων μοντέλων εισάγοντας την γερμανική εταιρία σε νέες υποκατηγορίες. Ξεκινώντας από το μικρότερο Α1 ττο ενδιαφέρον μετατοπίζεται σε μία hardcore έκδοση που θα φέρει τα διακριτικά S1.

Η Audi αναμένεται μέχρι το 2014 να εντείνει την παρουσία της στην αγορά με σωρεία νέων μοντέλων εισάγοντας την γερμανική εταιρία σε νέες υποκατηγορίες. Ξεκινώντας από το μικρότερο Α1 ττο ενδιαφέρον μετατοπίζεται σε μία hardcore έκδοση που θα φέρει τα διακριτικά S1. To S1 θα αποτελέσει τον βασικό αντίπαλο του ΜΙΝΙ JKW και για αυτό θα εξοπλίζεται με κινητήρα που θα αποδίδει περίπου 200 PS. Έκπληξη προκαλεί το γεγονός πως θα δούμε cabrio και sportback εκδόσεις.

To A2 θα τοποθετείται ανάμεσα στα Α1 και Α3 και το σχήμα του θα παραπέμπει σε ένα υπερυψωμένο αυτοκίνητο πόλης. Θα είναι πενταθέσιο και οι πρώτες του εκδόσεις που θα μπουν στην παραγωγή θα είναι ηλεκτροκίνητες. Δεν είναι μυστικό πως οι Γερμανοί ετοιμάζουν ένα μικρότερο σπορ αυτοκίνητο από το R8. Θα είναι πιο κόμπακτ σε διαστάσεις, θα ονομάζεται R4, θα εξοπλίζεται με μικρότερους σε χωρητικότητα κινητήρες (φήμες μιλούν για 1.4 TSI με 180 PS) και δεν θα είναι απαραίτητα τετρακίνητο ώστε να μειωθεί το κατασκευαστικό κόστος.

Ολοκληρώνοντας να πούμε πως το R4 θα μπει στην παραγωγή το 2013 και θα αποτελέσει τον αντίπαλο αρκετών σπορ μοντέλων όπως το Mazda MX-5 και το Peugeot RCZ. Το εντυπωσιακό είναι πως θα δούμε και ηλεκτροκίνητη έκδοση ενώ η νέα γενιά TT θα κάνει την εμφάνισή της το 2014. Αυτή και αν είναι επίθεση!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr