Πως δημιουργήθηκε το e-tron Spyder της Audi

Πως δημιουργήθηκε το e-tron Spyder της Audi

Τα concept car που φιγουράρουν κατά καιρούς σε διάφορες εκθέσεις δεν είναι απλά αυτό που φαίνεται, ένα σχέδιο που υλοποιείται σε μερικές μέρες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το πρωτότυπο e-tron Spyder που παρουσιάστηκε πριν από μερικές εβδομάδες στο Παρίσι...

Πως δημιουργήθηκε το e-tron Spyder της Audi
Τα concept car που φιγουράρουν κατά καιρούς σε διάφορες εκθέσεις δεν είναι απλά αυτό που φαίνεται, ένα σχέδιο που υλοποιείται σε μερικές μέρες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το πρωτότυπο e-tron Spyder που παρουσιάστηκε πριν από μερικές εβδομάδες στο Παρίσι και που πρόσφατα η Audi έδωσε στη δημοσιότητα μερικές όμορφες εικόνες κατά την περίοδο που οι ειδικοί έδιναν… σάρκα και οστά σε ένα ελκυστικό project.
Χρειάστηκαν περίπου πέντε μήνες ώστε το ανοιχτό e-tron να περάσει από τις μακέτες και τις μινιατούρες στην κανονική κλίμακα 1:1 ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των εξαρτημάτων είναι χειροποίητη. Χαρακτηριστική είναι η λεπτομέρεια που έχει δοθεί καθώς μόνο ο κάθε τροχός αποτελείται από 66 διαφορετικά μέρη και όποιος έχει ασχοληθεί με μοντελισμό μπορεί ίσως να καταλάβει τις εργατοώρες που έχουν αφιερωθεί στο πρωτότυπο της Audi (και όχι μόνο).

Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης