Επιβεβαίωση «C+S»: Στην παραγωγή η μικρή Porsche

Ο… αρχηγός της Porsche Ματίας Μιούλερ,  επιβεβαιώνει το προ μηνός δημοσίευμα του ηλεκτρονικού και έντυπου «Car+Speed» (klik στα «ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ») για επικείμενη αναβίωση της 356.

Ο… αρχηγός της Porsche Ματίας Μιούλερ,  επιβεβαιώνει το προ μηνός δημοσίευμα του ηλεκτρονικού και έντυπου «Car+Speed» (klik στα «ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ») για επικείμενη αναβίωση της 356. «Είμαστε στο στάδιο εξέλιξης ενός μικρότερου μοντέλου από την Boxster, το οποίο μάλιστα δεν πρόκειται να παρουσιαστεί σε πρωτότυπο. Θα δείτε απευθείας το μοντέλο παραγωγής…»
τόνισε το αφεντικό των Γερμανών.

Παράλληλα με την Porsche 356, ανάβει το πράσινο φώς για την παραγωγή και του αντίστοιχου μοντέλου από την Audi, που πολύ πιθανό να ονομαστεί R5, ως το μικρό αδελφάκι του R8… (klik στα «ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ»)
Παράλληλα ο Γερμανός αποκάλυψε πως η Porsche αναπτύσσει έναν νέο κινητήρα που θα «φορεθεί» τόσο στην επερχόμενη 356, όσο και στις Boxster και Cayman. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αυτός θα είναι μικρότερου κυβισμού από τον υπάρχον 2.9lt των 256 ίππων και θα έχει ως βάση των 2λιτρο TSi του VW γκρουπ.
Παράλληλα αποκάλυψε την ενεργή συμμετοχή της εταιρείας του στην εξέλιξη των επόμενων Bentley μοντέλων, με την VW να θέλει να «χτυπήσει» τεχνολογικά και εμπορικά τα μοντέλα της Ferrari. Αυτό σημαίνει πως οι επόμενες Bentley θα είναι σαφώς πιο δυνατές και πιο σπορτίφ…

Θυμίζουμε τέλος πως, παράλληλα με τα παραπάνω, η Porsche εξελίσσει μια ηλεκτρική Boxster, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για μια μικρότερη Cayenne και για την έκδοση παραγωγής της υβριδικής 918 Spyder.
Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι σε έντυπο (κάθε Κυριακή με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ) και ηλεκτρονικό «Car+Speed».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr