Στα χέρια της «Μοτοδυναμική ΑΕΕ» η Porsche

Στα χέρια της «Μοτοδυναμική ΑΕΕ» η Porsche

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις της  «Μοτοδυναμικη Α.Ε.Ε» με τη «Dr.Ing.h.c.F. Porsche AG». Ετσι η αντιπροσώπευση της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ελλάδα, από την "Sportscar", περνάει στην «Μοτοδυναμική» η οποία...

Στα χέρια της «Μοτοδυναμική ΑΕΕ» η Porsche
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις της  «Μοτοδυναμικη Α.Ε.Ε» με τη «Dr.Ing.h.c.F. Porsche AG». Ετσι η αντιπροσώπευση της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ελλάδα, από την "Sportscar", περνάει στην «Μοτοδυναμική» η οποία θα είναι η αποκλειστική εισαγωγέας και διανομέας στην Ελλάδα, ενώ απέκτησε και τις εγκαταστάσεις της κάθετης μονάδας Porsche Center Athens στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κος Σωτήρης Χατζίκος δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική και την πρόκληση να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε περαιτέρω στην ελληνική αγορά μια από τις κορυφαίες μάρκες αυτοκινήτου παγκοσμίως. Θα είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι παρέχοντας το υψηλότερο δυνατό επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες PORSCHE ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που επιτυχημένα πράττουμε χρόνια και για τις άλλες μάρκες που αντιπροσωπεύουμε».

Κλείσιμο
Η «Μοτοδυναμικη Α.Ε.Ε.» είναι η επίσημη αποκλειστική διανομέας της «Yamaha Motor CO. Ltd.» σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία. Ιδρύθηκε το 1992 με διακριτικό τίτλο «Yamaha Motor Hellas Α.Ε.», και άλλαξε σε «Μοτοδυναμικη Α.Ε.Ε.» το 2001, ενόψει της εισόδου στο Χρηματιστήριο Αθηνών που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2005. Η μετοχή της διαπραγματεύεται με την ονομασία ΜΟΤΟ.
Οι κύριες δραστηριότητες της περιλαμβάνουν την αποκλειστική εισαγωγή, διανομή και εμπορία της ευρείας σειράς των προϊόντων (στεριάς και θάλασσας) Yamaha. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης