Lancia Ypsilon με πόσο; (video)

Από την Δευτέρα ξεκινάει η διάθεση του ολοκαίνουργιου Ypsilon από τη νέα εισαγωγική της Lancia, «Lancia Jeep Ελλάς Α.Ε.» του ομίλου Συγγελίδη. Το νέο μοντέλο ξεκινάει από τα...

Από την Δευτέρα ξεκινάει η διάθεση του ολοκαίνουργιου Ypsilon από τη νέα εισαγωγική της Lancia, «Lancia Jeep Ελλάς Α.Ε.» του ομίλου Συγγελίδη. Το νέο μοντέλο ξεκινάει από τα 12.480€ σε ότι αφορά την έκδοση με τον 8βάλβιδο κινητήρα των 1,2lt απόδοσης 69PS. H βασική εξοπλιστική έκδοση Silver περιλαμβάνει ABS με EBD, 4 αερόσακους, ηλεκτρικά εμπρός παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, ατσάλινες ζάντες 15 ιντσών, άνοιγμα θυρών με τηλεχειρισμό, κ.α.

Το νέο Ypsilon είναι 5θυρο, με τις πίσω πόρτες να διαθέτουν κρυφή χειρολαβή. Σχεδιαστικά το νέο μικρό είναι εντυπωσιακό. Το μήκος του είναι στα 3,84 m, το πλάτος του στα 1,67 m και το ύψος 1,51 m. Στο εσωτερικό του, τα όργανα παραμένουν στο κέντρο του ταμπλό, με την πολυτέλεια να είναι εμφανής.
Σ’ ότι αφορά τους κινητήρες, εκτός του 1,2lt διατίθεται και με τον βραβευμένο ως κινητήρας της χρονιάς, TwinAir των 0,9 λίτρων, απόδοσης  85 ίππους. Η τιμή αυτής της έκδοσης ξεκινάει από τα 13.788€.
Τέλος διατίθεται και με τον πετρελαιοκινητήρα Multijet II, των  1,3 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 95 ίππους. Η τιμή αυτής της έκδοσης ξεκινάει από τα 15.788€.

Όλοι οι κινητήρες διαθέτουν λειτουργία Start&Stop, ενώ αργότερα θα υπάρξει και LPG έκδοση υγραερίου που θα διαθέτει τον κινητήρα βενζίνης των 1,2 λίτρων.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr