Alfa Giulietta με πόσο;

Alfa Giulietta με πόσο;

Ανακοινώθηκαν από την Fiat Auto Ελλάς, οι τιμές της πολύαναμενόμενης Alfa Giulietta. To μικρομεσαίο hatchback θα πωλείται από τον Ιούνιο από ...

Alfa Giulietta με πόσο;
  • Από 20.400 ευρω η βασική έκδοση
  • 30.750 € η κορυφαία με τους 235PS
  • Κατεβάστε τα αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές - εξοπλισμός

Κλείσιμο
Ανακοινώθηκαν από την Fiat Auto Ελλάς, οι τιμές της πολύαναμενόμενης Alfa Giulietta. To μικρομεσαίο hatchback θα πωλείται από τον Ιούνιο από 20.400€, τιμή που αφορά την έκδοση Progression, με τον κινητήρα των 1.4lt απόδοσης 120 PS. Ο εξοπλισμός της συγκεκριμένης έκδοσης περιλαμβάνει έξι αερόσακους, ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας VDC, κλιματισμό, ηχοσύστημα (έξι ηχεία), υπολογιστή ταξιδιού, εξωτερικούς ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέφτες, ηλεκτρικά παράθυρα, σύστημα start/stop, δερμάτινη επένδυση στο τιμόνι και ζάντες αλουμινίου 16'' με ελαστικά διάστασης 205/55.
Η ίδια έκδοση με τον 1.4lt Multiair κινητήρα απόδοσης 170PS, κοστίζει 22.300€.

H δεύτερη εξοπλιστική έκδοση, Distinctive, κοστίζει 21.700€, για τον 1,4lt (120PS) και 23.600€ για αυτόν με τους 170PS και περιλαμβάνει επιπλέον της έκδοσης Progression: προβολείς ομίχλης, εμπρός υποβραχιόνιο, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, χειριστήρια στο τιμόνι και ζάντες αλουμινίου 17'' με ελαστικά 225/45.

Τέλος, η κορυφαία έκδοση Quadrifoglio Verde με τον 2λιτρο κινητήρα τον 1.8lt turbo κινητήρα απόδοσης 235 PS, κοστίζει 30.750 € και περιλαμβάνει σε εξοπλισμό επιπλέον της έκδοσης Distinctive: σπορ χαμηλωμένη ανάρτηση, πεντάλ αλουμινίου, φιμέ κρύσταλλα, σαλόνι με συνδυασμό δέρματος και υφάσματος, πλευρικά σπόιλερ, σπορ τιμόνι με επένδυση σουέτ , σκουρόχρωμος πίνακας οργάνων και κόκκινες τετραπίστονες δαγκάνες Brembo.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης