Video: Η Nissan προκαλεί τo Chevrolet Volt!

Ένα διαφημιστικό σποτ που έδωσε στη δημοσιότητα η Nissan που δραστηριοποιείται στην αγορά της Βόρειας Αμερικής προκαλεί ιδιαίτερη με το πρωτότυπο θέμα της. Με τίτλο «Τι γίνεται όταν τα πάντα λειτουργούν με βενζίνη;» το βίντεο δείχνει ένα φανταστικό κόσμο όπου όλες οι ηλεκτρικές συσκευές δεν καταναλώνουν ηλεκτρική ενέργεια αλλά…

Ένα διαφημιστικό σποτ που έδωσε στη δημοσιότητα η Nissan που δραστηριοποιείται στην αγορά της Βόρειας Αμερικής προκαλεί ιδιαίτερη με το πρωτότυπο θέμα της. Με τίτλο «Τι γίνεται όταν τα πάντα λειτουργούν με βενζίνη;» το βίντεο δείχνει ένα φανταστικό κόσμο όπου όλες οι ηλεκτρικές συσκευές δεν καταναλώνουν ηλεκτρική ενέργεια αλλά… βενζίνη εκλύοντας στο περιβάλλον καπνό και ρύπους! Στην πορεία του βίντεο φαίνεται ο βασικός στόχος της Nissan που δεν είναι άλλος από το Chevrolet Volt δείχνοντας ένα άτομο να το ανεφοδιάζει με βενζίνη.

Η Nissan έχει λανσάρει στην αγορά το Leaf, το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής, και αυτό ίσως να της δίνει το δικαίωμα να καυτηριάζει την Chevrolet που ισχυρίζεται πως το Volt είναι επίσης ηλεκτρικό και όχι υβριδικό. Υπενθυμίζεται πως το Volt μπορεί να κινηθεί για περίπου 40-80 km με ηλεκτρική ενέργεια ενώ στη συνέχεια ένας βενζινοκινητήρας σε ρόλο γεννήτριας φορτίζει τις μπαταρίες δίχως να εμπλέκεται άμεσα στην κίνηση του αυτοκινήτου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr