Γεύση απο το νέο Opel Zafira

Γεύση απο το νέο Opel Zafira

H Opel συνεχίζει ακάθεκτη την περίοδο άνθησης που γνωρίζει το τελευταίο διάστημα και στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης θα παρουσιάσει την πρωτότυπο εκδοχή του νέου Zafira.

Γεύση απο το νέο Opel Zafira
H Opel συνεχίζει ακάθεκτη την περίοδο άνθησης που γνωρίζει το τελευταίο διάστημα και στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης θα παρουσιάσει την πρωτότυπο εκδοχή του νέου Zafira. Η γερμανική εταιρία είχε μία πρωτότυπη ιδέα για να δημοσιεύσει την πρώτη φωτογραφία που βλέπετε στην οθόνη σας η οποία προέρχεται από μία εφαρμογή για το iPad που δημιουργεί ένα ολόγραμμα του αυτοκινήτου. Την εφαρμογή παρουσίασε στο κοινό ο αντιπρόεδρος του σχεδιαστικού τμήματος της Opel, o Mark Addams.

Αυτό που γίνεται άμεσα αντιληπτό είναι οι έντονες ομοιότητες του εμπρός τμήματος με το ηλεκτρικό Opel Ampera με βασικό χαρακτηριστικό τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα και τις μεγάλες εσοχές στον προφυλακτήρα που φιλοξενούν τα LED ημέρας. Αξίζει να σημειωθεί πως οι πόρτες ανοίγουν κανονικά (και όχι ανάποδα όπως στο μικρότερο Meriva) ενώ οι κινητήρες θα προέρχονται από την ήδη υπάρχουσα γκάμα (των Astra, Meriva, Insignia). Στις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία ενώ αναμένονται περισσότερες φωτογραφίες.

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης