To Audi A3 Sedan Concept

To Audi A3 Sedan Concept

Αυτό είναι μάλλον το πιο απρόσμενο από τα μοντέλα της Audi που παρουσιάζονται στην έκθεση της Γενεύης! Οι Γερμανοί ετοιμάζουν μία ακόμη έκδοση του A3, μετά το τρίθυρο hatchback, το πεντάθυρο Sportback και το Cabrio.

To Audi A3 Sedan Concept
Αυτό είναι μάλλον το πιο απρόσμενο από τα μοντέλα της Audi που παρουσιάζονται στην έκθεση της Γενεύης! Οι Γερμανοί ετοιμάζουν μία ακόμη έκδοση του A3, μετά το τρίθυρο hatchback, το πεντάθυρο Sportback και το Cabrio. Το νέο τετράθυρο Α3 θα αποτελέσει την πιο προσιτή πρόταση της Audi για οικογένειες που θέλουν ένα αυτοκίνητο με κλασσικό σχήμα τριών όγκων.
Με συνολικό μήκος 4,44 m, πλάτος 1,84 m και ύψος 1,39 m, το Α3 sedan είναι λίγο μικρότερο από το νέο VW Jetta. Ωστόσο, οι φωτογραφίες του πρωτότυπου που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν όχι ένα απλό Α3, αλλά μια σπορ έκδοση (RS3 sedan;) με επιθετική μάσκα και ζάντες 20 ιντσών από αλουμίνιο και ανθρακονήματα.
Επίσης, ο κινητήρας είναι ίδιος με αυτόν του RS3 Sportback (πεντακύλινδρος 2,5 lt), όμως στην περίπτωση του Α3 Sedan Concept αποδίδει 408 PS (68 PS παραπάνω). Το σύνολο αυτό συνδυάζεται με 7τάχυτο κιβώτιο S Tronic και φυσικά με σύστημα μόνιμης τετρακίνησης Quattro.
Το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου είναι 1.540 kg και η επίδοσή του στην επιτάχυνση 0-100 km/h είναι 4,1 sec.
Κλείσιμο
Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο παρουσιάζεται στην Γενεύη σε πρωτότυπη μορφή, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το μοντέλο παραγωγής θα παρουσιαστεί αργότερα και ενδεχομένως να έχει κάποιες διαφορές.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης