Και σε ηλεκτρικό το Audi A3 Sedan Concept (video)

Και σε ηλεκτρικό το Audi A3 Sedan Concept (video)

Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές πως η Audi επενδύει πολλά στην ηλεκτροκίνηση στο πλαίσιο της τεχνολογίας e-tron. Έτσι, ένα νέο μοντέλο προστίθεται στην λίστα των ηλεκτροκίνητων concept cars το οποίο βασίζεται στο Α3 Sedan...

Και σε ηλεκτρικό το Audi A3 Sedan Concept (video)
Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές πως η Audi επενδύει πολλά στην ηλεκτροκίνηση στο πλαίσιο της τεχνολογίας e-tron. Έτσι, ένα νέο μοντέλο προστίθεται στην λίστα των ηλεκτροκίνητων concept cars το οποίο βασίζεται στο Α3 Sedan που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Σαγκάης.
Στη Γενεύη είχε παρουσιαστεί ένα μοντέλο με συμβατικό κινητήρα και τώρα στην κινεζική έκθεση βλέπουμε μία υβριδική του εκδοχή που συνδυάζει κινητήρα 1.4 TSI απόδοσης 211 PS με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 27 PS. Η συνδυασμένη απόδοση φτάνει τους 238 PS και το S tronic με τον διπλό συμπλέκτη αναλαμβάνει την μετάδοση στους τροχούς.
Ο ηλεκτροκινητήρας βρίσκεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και προσφέρει «καθαρή» κίνηση με ηλεκτρική ενέργεια για 54 km. Σύμφωνα με την Audi όταν υπάρχει πλήρης απόδοση του συστήματος τα 0-100 km/h καλύπτονται σε 6,8 sec ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 231 km/h.
Μετά από τα πρωτότυπα e-tron Concept Coupe, A1 e-tron και e-tron Spyder αναμένεται να δούμε και άλλα ηλεκτρικά Audi φτάνοντας σε μοντέλα παραγωγής προς τα τέλη του 2012.
Κλείσιμο







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης