Video: Το ταχύτερο Renault Megane παραγωγής!

Video: Το ταχύτερο Renault Megane παραγωγής!

To ταχύτερο Megane παραγωγής θα αποκαλύψει πλήρως η Renault Sport στις 17 Ιουνίου. Μέχρι τότε η γαλλική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser βίντεο για να κάνει ακόμη μεγαλύτερη την αγωνία για τους φίλους των γρήγορων hatchback...

Video: Το ταχύτερο Renault Megane παραγωγής!
To ταχύτερο Megane παραγωγής θα αποκαλύψει πλήρως η Renault Sport στις 17 Ιουνίου. Μέχρι τότε η γαλλική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser βίντεο για να κάνει ακόμη μεγαλύτερη την αγωνία για τους φίλους των γρήγορων hatchback.
Το βίντεο έχει τραβηχτεί πριν από μερικές μέρες στη πίστα του Nurburgring και οι φήμες εικάζουν πως η νέα έκδοση του Megane θα πιθανώς να ονομάζεται «Nurburgring Edition».
Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου αλλά θεωρείστε σίγουρο πως για να επιτευχθούν καλύτερες επιδόσεις θα έχει γίνει μείωση του συνολικού βάρους του αμαξώματος, ακόμη πιο hardcore στήσιμο του σασί και ίσως να δούμε λίγους παραπάνω ίππους.
Υπενθυμίζεται πως το «απλό» Megane RS αποδίδει 250 PS και 34,6 kgm ροπής οπότε μπορείτε να κάνετε τις δικές σας υποθέσεις περί ισχύος και επιδόσεων.
Κλείσιμο










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης