Επίσημο: Το Mégane Renaultsport 265 Trophy!

Αυτό είναι το πιο καυτό και ταχύτερο μοντέλο παραγωγής που έχει κατασκευάσει ποτέ η Renault! Πριν από μερικές μέρες σας είχαμε αποκαλύψει τα πρώτα στοιχεία από τις δοκιμές του στην πίστα του Nurburgring και τώρα η γαλλική εταιρία δημοσιεύει τα πρώτα στοιχεία...

Αυτό είναι το πιο καυτό και ταχύτερο μοντέλο παραγωγής που έχει κατασκευάσει ποτέ η Renault! Πριν από μερικές μέρες σας είχαμε αποκαλύψει τα πρώτα στοιχεία από τις δοκιμές του στην πίστα του Nurburgring και τώρα η γαλλική εταιρία δημοσιεύει τα πρώτα στοιχεία. Όπως προδίδει και η ονομασία του το νέο «Trophy» είναι 15 PS ισχυρότερο από το Megane 250 και κατά 2,0kgm πιο ροπάτο. Έτσι, το Megane 265 αποδίδει συνολικά… 265 PS και 37,0 kgm ροπής χάρη στην αύξηση της πίεσης του τούρμπο (κατά 0,2 bar, συνολικά 2,5 bar) και σε λοιπές βελτιώσεις.

Η επιπλέον ιπποδύναμη «στρογγυλεύει» τα 0-100 km/h στα 6 sec (το Megane 250 τα «έχει» σε 6,1 sec) με την τελική να φτάνει τα 253 km/h (από 249 km/h). Οι διαφορές μπορεί να ακούγονται σχετικά μικρές ανάμεσα στις δύο πιο καυτές εκδόσεις Trophy του Megane αλλά πρέπει να τονισθεί πως σε όλο τον κόσμο θα υπάρξουν 500 αριθμημένα με 265 PS με συλλεκτική αξία.
Αν μη τι άλλο δεν είναι λίγο όταν ξέρεις πως… εσύ και άλλοι 499 κατέχετε το ίδιο αυτοκίνητο, δε νομίζετε;





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr