Renault: Το επαγγελματικό του μέλλοντος (video)

Renault: Το επαγγελματικό του μέλλοντος (video)

Ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο μοντέλο για τους επαγγελματίες του (πολύ μακρινού) μέλλοντος παρουσίασε η Renault. Το Frendzy, είναι ένα φουτουριστικό van με σχεδίαση που έχει στοιχεία από το πρωτότυπο DeZir. Μεταξύ άλλων στη δεξιά πίσω πλευρά του έχει μία οθόνη 37 ιντσών, στην οποία προβάλλονται διαφημιστικά...

Renault: Το επαγγελματικό του μέλλοντος (video)
Ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο μοντέλο για τους επαγγελματίες του (πολύ μακρινού) μέλλοντος παρουσίασε η Renault. Το Frendzy, είναι ένα φουτουριστικό van με σχεδίαση που έχει στοιχεία από το πρωτότυπο DeZir.
Μεταξύ άλλων στη δεξιά πίσω πλευρά του έχει μία οθόνη 37 ιντσών, στην οποία προβάλλονται διαφημιστικά κι ενημερωτικά μηνύματα. Στο εσωτερικό του εντύπωση προκαλεί το ξύλινο πάτωμα, τα πολύ λεπτά καθίσματα ενός σημείου στήριξης, αλλά και η ταμπλέτα BlackBerry PlayBook, η οποία παίζει το ρόλο υπολογιστή αλλά και συστήματος ψυχαγωγίας.
Το Frendzy έχει ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 60 PS και μέγιστης ροπής 23,0 kgm. Με αυτό το μοτέρ το πρωτότυπο μοντέλο συνολικού βάρους 1.420 kg έχει τελική ταχύτητα 130 km/h.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης