Το νέο Opel Combo

Ένα καινούριο μοντέλο για επαγγελματίες (θα υπάρχει ωστόσο και Ι.Χ. έκδοση) δημιούργησε η Opel. Το Combo βασίζεται στο Fiat Doblo και θα διατίθεται με δύο μεταξόνια και δύο ύψη οροφής. Οι εκδόσεις με το μικρό μεταξόνιο (2.755 mm) έχουν μεταφορική ικανότητα έως 3.800 lt, ενώ...

Ένα καινούριο μοντέλο για επαγγελματίες (θα υπάρχει ωστόσο και Ι.Χ. έκδοση) δημιούργησε η Opel. Το Combo βασίζεται στο Fiat Doblo και θα διατίθεται με δύο μεταξόνια και δύο ύψη οροφής.
Οι εκδόσεις με το μικρό μεταξόνιο (2.755 mm) έχουν μεταφορική ικανότητα έως 3.800 lt, ενώ αυτές με το μεγάλο μεταξόνιο (3.105 mm) μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 4.600 lt φορτίου μέγιστου βάρους ενός τόνου. Παράλληλα, το Combo θα διατίθεται με δύο, πέντε ή επτά καθίσματα.
Όσον αφορά τους κινητήρες, το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο με τέσσερα σύνολα πετρελαίου (με απόδοση από 90 PS έως 135 PS), ένα βενζίνης (1,4 lt με ισχύ 95 PS) κι ένα που χρησιμοποιεί ως καύσιμο το φυσικό αέριο και έχει μέγιστη απόδοση 120 PS. Ανάλογα με τον κινητήρα, οι επιλογές στη μετάδοση περιλαμβάνουν ένα μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων, ένα μηχανικό έξι σχέσεων κι ένα αυτόματο πέντε σχέσεων.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr