Το τετρακίνητο Fiat Freemont

Το τετρακίνητο Fiat Freemont

Πρεμιέρα στην Φρανκφούρτη θα κάνει η 4κίνητη έκδοση του Fiat Freemont με τον δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα Multijet ΙΙ απόδοσης 170PS HP. Επιπλέον θα υπάρχει και βενζινοκίνητη έκδοση ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος όμως για την Ελλάδα καθότι θα συνδυάζεται...

Το τετρακίνητο Fiat Freemont
Πρεμιέρα στην Φρανκφούρτη θα κάνει η 4κίνητη έκδοση του Fiat Freemont με τον δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα Multijet ΙΙ απόδοσης 170PS HP. Επιπλέον θα υπάρχει και βενζινοκίνητη έκδοση ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος όμως για την Ελλάδα καθότι θα συνδυάζεται με V6 βενζινοκινητήρα 3.6lt και απόδοσης 280 PS. To κιβώτιο και στις δυο εκδόσεις θα είναι ίδιο 6τάχυτο αυτόματο.

Το  σύστημα τετρακίνησης AWD παρεμβαίνει σε επιφάνειες που οι τροχοί δεν έχουν επαρκή πρόσφυση (λάσπη, χιόνι, πάγο κτλ.) και λειτουργεί μόνο όταν είναι απαραίτητο. Το AWD μεταφέρει ένα ποσοστό ροπής στους πίσω τροχούς όταν οι εμπρός τροχοί ολισθαίνουν.
Αν π.χ. το αυτοκίνητο ξεκινήσει με τους εμπρός τροχούς σε πάγο (ή σε επιφάνεια με χαμηλή πρόσφυση) και τους πίσω σε στεγνή επιφάνεια, το σύστημα στέλνει περισσότερη ροπή στους πίσω τροχούς για τη μείωση της ολίσθησης.
Κλείσιμο
To Freemont είναι το πρώτο μοντέλο της Fiat που κατασκευάζεται σε συνεργασία με τον όμιλο Chrysler.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης