Η νέα υβριδική έκδοση του Audi A8

Η νέα υβριδική έκδοση του Audi A8

Η υψηλή απόδοση και η κορυφαία τιμή κατανάλωσης για την κατηγορία του είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Audi A8 Hybrid να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Το νέο πολυτελές γερμανικό μοντέλο συνδυάζει έναν κινητήρα 2.0 TFSI απόδοσης 211 PS κι έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος...

Η νέα υβριδική έκδοση του Audi A8
Η υψηλή απόδοση και η κορυφαία τιμή κατανάλωσης για την κατηγορία του είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Audi A8 Hybrid να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Το νέο πολυτελές γερμανικό μοντέλο συνδυάζει έναν κινητήρα 2.0 TFSI απόδοσης 211 PS κι έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 54 PS, ο οποίος συνεργάζεται με μπαταρία λιθίου.
Η συνδυαστική μέγιστη απόδοση του συστήματος είναι 245 PS και η ροπή φθάνει τα 48,9 kgm. Η μικτή κατανάλωση είναι κάτω από 6,4 lt/100 km και οι εκπομπές ρύπων μόλις 148 g/km.

Το υβριδικό σύστημα συνδυάζεται με ειδικά ρυθμισμένο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Tiptronic οκτώ σχέσεων και οι επιδόσεις του Α8 Hybrid είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές: 0-100 km/h σε 7,7 sec. Τελική ταχύτητα 235 km/h.
Κλείσιμο
Το σύστημα προσφέρει τρία προγράμματα λειτουργίας: το «EV», στο οποίο δίνεται προτεραιότητα στη λειτουργία του ηλεκτροκινητήρα, το «D», το οποίο προσφέρει ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας και το «S» που χρησιμοποιεί στο μέγιστο τους δύο κινητήρες για καλύτερες επιδόσεις.
Το Α8 Hybrid μπορεί να κινηθεί και αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα για τρία χιλιόμετρα με ταχύτητες έως 100 km/h.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης