Η νέα Laguna coupe!

Ακόμα και τα πανέμορφα αυτοκίνητα όπως η Renault Laguna coupe θέλουν την ανανέωσή τους. Το αυτοκίνητο που από πολλούς… κατηγορήθηκε ότι ήταν ένα πιο οικονομικό αντίγραφο της βασικής σχεδιαστικής γραμμής της Aston Martin (ιδιαίτερα το πίσω μέρος) ανανεώθηκε αισθητικά...

Ακόμα και τα πανέμορφα αυτοκίνητα όπως η Renault Laguna coupe θέλουν την ανανέωσή τους. Το αυτοκίνητο που από πολλούς… κατηγορήθηκε ότι ήταν ένα πιο οικονομικό αντίγραφο της βασικής σχεδιαστικής γραμμής της Aston Martin (ιδιαίτερα το πίσω μέρος) ανανεώθηκε αισθητικά, μετά από τρία χρόνια. 
Ετσι, έχει αλλάξει ο σχεδιασμός των εμπρόσθιων φώτων, τα οποία διαθέτουν LED ημέρας, η μάσκα αλλά και οι χρωματικοί σχεδιασμοί του αυτοκινήτου.

Στο εσωτερικό, σύμφωνα με τους Γάλλους έχουν χρησιμοποιηθεί καλύτερης ποιότητας υλικά, ενώ ολοκαίνουργιο είναι το ηχοσύστημα αλλά και το δορυφορικό (πλέον) σύστημα πλοήγησης.
Κάτω από το καπό οι Γάλλοι εκτός από τον γνώριμο, υπερτροφοδοτούμενο βενζίνης απόδοσης 170 και 205 PS θα τοποθετηθεί και ένας νέος πετρελαίου, ίδιας χωρητικότητας, απόδοσης 150PS.
Σε αυτή την έκδοση οι Γάλλοι ανακοινώνουν κατανάλωση 4,5 lt/100 km., και 118 g/km εκπομπές ρύπων CO2…



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr