Το πρώτο video του Chevrolet Cruze Wagon

H απόλυτη οικογενειακή έκδοση του Chevrolet Cruze, η Wagon, θα αποκαλυφθεί στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης. Αυτό που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα ήταν ότι ο ένας κινητήρας του θα είναι πετρελαίου, 1,7lt απόδοσης 132 ίππους και 30kgm ροπής μόλις από τις 2.000rpm...

H απόλυτη οικογενειακή έκδοση του Chevrolet Cruze, η Wagon, θα αποκαλυφθεί στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης. Αυτό που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα ήταν ότι ο ένας κινητήρας του θα είναι πετρελαίου, 1,7lt απόδοσης 132 ίππους και 30kgm ροπής μόλις από τις 2.000rpm.

Η κατανάλωσή του θα είναι κάτω των 5,0lt/100km και οι εκπομπές ρύπων μόλις στα 119gr/km CO2. Αυτό που δε γνωρίζαμε όμως ήταν ποιος τελικά θα είναι ο βενζινοκινητήρας του. Οι μηχανικοί της Chevrolet λοιπόν θα τοποθετήσουν τον 1,4lt turbo κινητήρα απόδοσης 140PS!

Το Cruze Wagon, έχει μήκος τα 4,67 m με το επιπλέον μήκος από την hatchback και sedan έκδοση, να δίδεται στον χώρο των αποσκευών, ο οποίος είναι 500 λίτρα και στα 1500 λίτρα με αναδιπλωμένη την πλάτη της πίσω σειράς καθισμάτων.
Παράλληλα στο νέο Cruze Wagon θα τοποθετηθεί για πρώτη φορά το νέο multimedia σύστημα, το My Link. Αυτό, μεταξύ άλλων, δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης με USB, bluetooth, Wi-Fi, ενώ διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής…


TWITTER: @trakousellis
FACEBOOK: Takis Trakousellis





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr