Μικρή ανανέωση για την Mercedes G-Class

Μικρή ανανέωση για την Mercedes G-Class

Με μικρές βελτιώσεις θα πωλείται η G-Class, ο σχεδιασμός της οποίας δεν έχει αλλάξει σημαντικά εδώ και πολλά χρόνια. Το ανανεωμένο μοντέλο εξωτερικά έχει αποκτήσει LED φώτα ημέρας και νέους καθρέφτες. Οι εκδόσεις AMG έχουν επιπρόσθετα διαφορετική μάσκα...

Μικρή ανανέωση για την Mercedes G-Class
Με μικρές βελτιώσεις θα πωλείται η G-Class, ο σχεδιασμός της οποίας δεν έχει αλλάξει σημαντικά εδώ και πολλά χρόνια. Το ανανεωμένο μοντέλο εξωτερικά έχει αποκτήσει LED φώτα ημέρας και νέους καθρέφτες. Οι εκδόσεις AMG έχουν επιπρόσθετα διαφορετική μάσκα, νέους προφυλακτήρες, καινούριες ζάντες και κόκκινες δαγκάνες φρένων.
Στο εσωτερικό υπάρχει νέος πίνακας οργάνων με οθόνη TFT και νέα κεντρική κονσόλα στην οποία υπάρχουν καινούρια χειριστήρια και διαφορετικές επενδύσεις.

Η μικρότερη έκδοση G 350 Bluetec εφοδιάζεται με κινητήρα πετρελαίου 3,0 lt. Η αμέσως μεγαλύτερη G 500 φοράει κινητήρα V8 5,5 lt και θα διατίθεται είτε με μακρύ μεταξόνιο, είτε με κοντό και cabrio αμάξωμα. Η έκδοση G 63 AMG φοράει για πρώτη φορά το νέο V8 5,5 lt με διπλό turbo που αποδίδει 544 PS. Η κορυφαία έκδοση είναι G 65 AMG, η οποία έχει κινητήρα V12 6,0 lt συνολικής απόδοσης 612 PS.
Κλείσιμο
Το λανσάρισμα της ανανεωμένης G-Class θα γίνει τον Ιούνιο.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης