Αποκάλυψη: Το εσωτερικό του Hyundai i50

Αποκάλυψη: Το εσωτερικό του Hyundai i50

Το μόνο που δεν είχαμε δει από το επερχόμενο μεσαίο αυτοκίνητο της Hyundai, είναι το εσωτερικό του, αφού οι ιθύνοντες της εταιρείας είχαν ερμητικά κλειστές τις πόρτες στην έκθεση αυτοκινήτου της Νότιας Κορέας που πρωτοπαρουσιάστηκε.

Αποκάλυψη: Το εσωτερικό του Hyundai i50

Το μόνο που δεν είχαμε δει από το επερχόμενο μεγάλο αυτοκίνητο της Hyundai, είναι το εσωτερικό του, αφού οι ιθύνοντες της εταιρείας είχαν ερμητικά κλειστές τις πόρτες στην έκθεση αυτοκινήτου της Νότιας Κορέας που πρωτοπαρουσιάστηκε (Avante το ονομάζουν στην εκεί αγορά).
Με την πρώτη ματιά το εσωτερικό του i50 δείχνει σαφώς πολυτελές και άνετο, ενώ έχει πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το αναμενόμενο SUV, το ix35.

Κλείσιμο

Το i40 είναι ένα ντιζαϊνάτο σεντάν με σπορτίφ αμφίεση που έχει όλα τα φόντα για να αντιμετωπίσει ανταγωνιστικά μεγάλα οικογενειακά όπως είναι τα Volvo S60, BMW 5 κλπ.
Διαθέτει τον turbo, άμεσου ψεκασμού, 1.6 lt κινητήρα με τους 140 PS. Η κίνηση θα μεταδίδεται μέσω ενός αυτόματου και ενός μηχανοκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων.

Το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του i50 θα γίνει στο φετινό σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι αυτό το φθινόπωρο, ενώ στους δρόμους το αναμένουμε στα τέλη του έτους.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης