Η φρεσκαρισμένη BMW σειρά 1 (video)

Στο διαδίκτυο η BMW δημοσίευσε τα πρώτα στοιχεία και λεπτομέρειες για την ανανεωμένη σειρά 1 με τις αλλαγές να περιορίζονται κυρίως σε… ότι βλέπετε.

Στο διαδίκτυο η BMW δημοσίευσε τα πρώτα στοιχεία και λεπτομέρειες για την ανανεωμένη σειρά 1 με τις αλλαγές να περιορίζονται κυρίως σε… ότι βλέπετε. Και αυτό διότι τα σημαντικότερα στοιχεία του facelift έχουν να κάνουν με το νέο εμπρός προφυλακτήρα, της νέας σχεδίασης ζάντες και τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED. Στο εσωτερικό υπάρχουν μικροαλλαγές που δεν σου αποσπούν την προσοχή αλλά ο εξοπλισμός είναι πλουσιότερος, σύμφωνα με την γερμανική εταιρία.



Η γκάμα των κινητήρων παραμένει απαράλλαχτη με εξαίρεση την έκδοση 135i όπου ο «διπλοτούρμπινος» τρίλιτρος κινητήρας παραδίδει την θέση του στο νέο με μονό τούρμπο. Το νέο μοτέρ αποδίδει την ίδια ισχύ (304 PS και 41,4 kgm) αλλά οι ιθύνοντες της εταιρίας κάνουν λόγο για πιο άμεση απόκριση στο γκάζι και πολύ μικρότερη κατανάλωση καυσίμου. Συνδυάζεται με μηχανικό εξάρι κιβώτιο ενώ προαιρετικά υπάρχει το DCT με διπλό συμπλέκτη. Η νέα σειρά 1 θα κάνει ντεμπούτο στο Detroit στις αρχές του μήνα.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr