Ράλι Ντακάρ: Εκρηκτικός Αλ Ατίγια!

Ράλι Ντακάρ: Εκρηκτικός Αλ Ατίγια!

Ο οδηγός από το Κατάρ βρίσκεται πλέον δυο ειδικές πριν την πρώτη του νίκη στο θρυλικό Ράλι Ντακάρ καθώς ο βασικός διεκδικητής της πρώτης θέσης Κάρλος Σάινθ...

Ράλι Ντακάρ: Εκρηκτικός Αλ Ατίγια!

Ο οδηγός από το Κατάρ βρίσκεται πλέον δυο ειδικές πριν την πρώτη του νίκη στο θρυλικό Ράλι Ντακάρ καθώς ο βασικός διεκδικητής της πρώτης θέσης Κάρλος Σάινθ έχασε πάνω από μια ώρα στη χθεσινή ειδική των 410km καθότι έσπασε η ανάρτηση του VW Touareg.

Ο Σάινθ έπεσε 3ος στην κατάταξη πίσω και από τον Ζινιέ ντε Βιλιέ με ίδιο αυτοκίνητο.
Έτσι ο Νασέρ Αλ Ατίγια που επίσης οδηγεί VW Touareg απολαμβάνει ένα προβάδισμα 50 λεπτών από το δεύτερο Βιλιέ και 80 λεπτών από τον τρίτο Σάινθ: «Πίεσα όσο μπορούσα και όταν βρέθηκα πίσω από το Touareg του Αλ Ατίγια λόγω της σκόνης δεν είδα μια τρύπα και χτυπήσαμε με αποτέλεσμα να σπάσει η ανάρτηση. Επιτέθηκα γιατί δεν είμαι εδώ για να τερματίσω δεύτερος. Σημασία για μένα έχει η νίκη δεν κάνει καμία διαφορά αν θα έρθω δεύτερος ή τρίτος» κατέληξε ο 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Ράλι.

Ο πρωτοπόρος Αλ Ατίγια εμφανίστηκε επιφυλακτικός: «Αύριο είναι μια άλλη μέρα. Πιστεύω ότι σήμερα ο Κάρλος πίεσε περισσότερο απ’ ότι έπρεπε. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να φτάσω στο Μπουένος Άιρες».

Κλείσιμο

Δείτε την γενική κατάταξη στα αυτοκίνητα, στις μοτοσικλέτες και στα Quad

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης