Στη γραμμή παραγωγής του Audi R8 e-Tron! (Video)

Στη γραμμή παραγωγής του Audi R8 e-Tron! (Video)

Το εμπορικό λανσάρισμα της ηλεκτροκίνητης εκδοχής του R8 έχει προγραμματισθεί προς το τέλος του 2012 και μέχρι τότε η Audi έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δίνει μία γεύση από την διαδικασία προπαραγωγής. Η σειρά πρωτότυπων e-tron συναρμολογείται από...

Στη γραμμή παραγωγής του Audi R8 e-Tron! (Video)
Το εμπορικό λανσάρισμα της ηλεκτροκίνητης εκδοχής του R8 έχει προγραμματισθεί προς το τέλος του 2012 και μέχρι τότε η Audi έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δίνει μία γεύση από την διαδικασία προπαραγωγής. Η σειρά πρωτότυπων e-tron συναρμολογείται από εξειδικευμένους τεχνικούς στο εργοστάσιο Neckarsulm στη Γερμανία και εξελίσσεται συνεχώς μέχρι να λειτουργήσει σε κανονικούς ρυθμούς.

 Η συναρμολόγηση περιλαμβάνει τέσσερις φάση ξεκινώντας από την εγκατάσταση των καλωδιώσεων και των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων ενώ στη συνέχεια τοποθετούνται οι ηλεκτροκινητήρες. Κατόπιν οι τεχνικοί τοποθετούν τις μπαταρίες και το ταμπλό και αφού συμπληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες το αυτοκίνητο περνά από τα πρώτα του τεστ.
Υπενθυμίζεται πως το R8 e-tron εξοπλίζεται με τέσσερις ηλεκτροκινητήρες (ένα σε κάθε τροχό) συνολικής ισχύος 313 PS και τα 0-100 km./h επιτυγχάνονται σε μόλις 4,8 sec!
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης