Video: Το μεσαίο δάκτυλο του Γουέμπερ στον Φέτελ

Πολλά έχουν ήδη ειπωθεί για τον νέο εμφύλιο ανάμεσα στους οδηγούς της Red Bull Racing. Που οδήγησε τον Μαρκ Γουέμπερ στο να αντιδράσει εν θερμώ, υψώνοντας το μεσαίο δάκτυλο του χεριού του προς τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Το συμβάν που απαθανάτισε ο τηλεοπτικός φακός και σας παραθέτουμε, έλαβε χώρα λίγο μετά την… ανταρσία...

Πολλά έχουν ήδη ειπωθεί για τον νέο εμφύλιο ανάμεσα στους οδηγούς της Red Bull Racing. Που οδήγησε τον Μαρκ Γουέμπερ στο να αντιδράσει εν θερμώ, υψώνοντας το μεσαίο δάκτυλο του χεριού του προς τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Το συμβάν που απαθανάτισε ο τηλεοπτικός φακός και σας παραθέτουμε, έλαβε χώρα λίγο μετά την… ανταρσία του παγκόσμιου πρωταθλητή που πήγε στις εντολές της ομάδας, ρισκάροντας το 1-2 που είχαν στα χέρια τους οι ταύροι.

Παρότι δεν υπήρξε ένταση μπροστά στις κάμερες, οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών ήταν χαρακτηριστικές. Ξεκινώντας από του Γερμανού.

«Τα έκανα θάλασσα σήμερα. Θα ήθελα να έχω μία καλή εξήγηση για το λόγο που το έκανα αλλά δεν βρίσκω. Μπορώ να κατανοήσω την απογοήτευση του Μαρκ αλλά και τη δυσαρέσκεια της ομάδας απ’ ότι έκανα σήμερα. Του χρωστάω μία εξήγηση – όπως άλλωστε σε όλους στην ομάδα. Θα προσπαθήσω να το κάνω αργότερα. 
Έχουμε συζητήσει πολλές φορές σχετικά με το τι θα κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν συμβαίνουν συχνά αλλά σήμερα που συνέβη εγώ δεν έπραξα όπως έπρεπε. Θα έπρεπε να εφαρμόσω όσα μου είπαν. Έλαβα ειδοποίηση και την αγνόησα....




Δείτε τα VIDEO



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr