Η επιστροφή της “Agent Carter”

Η επιστροφή της “Agent Carter”

Η θρυλική πράκτορας της Marvel επιστρέφει για δεύτερη σεζόν, μετακομίζοντας από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες

Η επιστροφή της “Agent Carter”
Η πρώτη σειρά της Marvel με κεντρικό πρόσωπο μία γυναίκα -η οποία προλείανε μια χαρά το έδαφος και για την “Jessica Jones”- επιστρέφει για δεύτερη σεζόν. Ο λόγος για το “Agent Carter”, το οποίο αφηγείται τις περιπέτειες της πράκτορα Πέγκυ Κάρτερ (Χέιλι Άτγουελ
), του αμόρε του Κάπταιν Αμέρικα στην πρώτη του ταινία, η οποία με εφόδιο τη δυναμική της προσωπικότητα προσπαθεί να τα βγάλει πέρα σε μία ανδροκρατούμενη κοινωνία, μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Κλείσιμο


Χθες, Κυριακή, το ABC κυκλοφόρησε στη σελίδα της σειράς στο Facebook το τρίτο σποτάκι για τη νέα σεζόν (το πρώτο ανέβηκε στις 22 Δεκεμβρίου), όπου η θρυλική πράκτορας του Strategic Scientific Reserve (SSR) μετακομίζει από την Ανατολική στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ για να ερευνήσει ένα φόνο και ασφαλώς να αναστατώσει το σύμπαν. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η Πέγκυ ταξιδεύει από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες για την πιο επικίνδυνη αποστολή της μέχρι στιγμής, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των νέων απειλών που ανέδειξε η Ατομική Εποχή μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Αλλά καθώς ανακαλύπτει νέους φίλους, ένα νέο σπίτι και ενδεχομένως έναν νέο έρωτα, πρόκειται να διαπιστώσει ότι τα λαμπερά φώτα του μεταπολεμικού Χόλιγουντ κρύβουν μία ολέθρια απειλή για όλους όσους έχει ορκιστεί να προστατεύει.

America's top agent is headed to the West Coast!

Δημοσιεύτηκε από Agent Carter στις Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015

Ο δεύτερος κύκλος κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιανουαρίου και θα αποτελείται από 10 επεισόδια (ο προηγούμενος ολοκληρώθηκε σε οκτώ). Στο πλευρό της Πέγκυ θα βρεθούν οι Ντάνιελ Σούσα (Ενβέρ Γκιοκάι), Έντουιν Τζάρβις (Τζέιμς Ντ' Άρσι) και Τζέισον Γουίλκς (Ρέτζι Όστιν), ενώ θα επιστρέψει και ο Χάουαρντ Σταρκ (ο Ντόμινικ Κούπερ που αποκτά προσεχώς και αυτός δική του σειρά, το “Preacher” του AMC).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης