Ένας πάνθηρας ανέβηκε στην Πλάκα

Ο Δημήτρης Κατριβέσης έβαλε όλο το μεράκι του στο La Pantera Negra και σκοπό να μας κάνει να λατρέψουμε τις εξωτικές γεύσεις

Η περουβιανή κουζίνα στην Αθήνα έχει πίσω της ένα όνομα: Δημήτρης Κατριβέσης. Ο σεφ που αγαπάει όσο κανείς να μας συστήνει νέες γεύσεις, μπορεί να έχει μπροστά ένα γεμάτο καλοκαίρι με υποχρέωσεις εντός και εκτός Αττικής, αλλά πριν φύγει για τα νησιά φρόντισε να ολοκληρώσει ένα από τα όνειρά του και να φτιάξει το “La Pantera Negra”.



Πατώντας σε γνώριμο έδαφος και σε ένα μενού που ο ίδιος γνωρίζει καλά αυτήν τη φορά, ο Κατριβέσης αποφάσισε να δημιουργήσει έναν χώρο στην Πλάκα με χαλαρό στιλ που έχει 100% την προσωπική του σφραγίδα. Μια ανοιχτή κουζίνα που θυμίζει έντονα περουβιανό μπιστρό μας συστήνει πιάτα που δυσκολευόμαστε ακόμα και να προφέρουμε το όνομα τους. Ευτυχώς, το κόνσεπτ δεν περιλαμβάνει σερβιτόρους και οι ίδιοι οι μάγειρες του μαγαζιού αναλαμβάνουν να μας εξυπηρετήσουν και να μας εξηγήσουν τι είναι όλες αυτές οι ιδιαίτερες γεύσεις. 

Ceviches, tiraditos, sudados και leche de tigre δίνουν το παρών στο μενού και για να μην μείνει ξεκρέμαστο το όνομα του χώρου, ο «Μαύρος Πάνθηρας» δεν θα μπορούσε να μην σερβίρει νοστιμιές με leche de pantera, γάλα πάνθηρα δηλαδή. Και για το βράδυ, που η μουσική δυναμώνει και η Πλάκα παίρνει τα καλύτερα της χρώματα, οι μάγειρες πίσω από την μπάρα ετοιμάζουν για όλους εξωτικά κοκτέιλ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr