Τα chopsticks παίρνουν φωτιά
08.08.2016
21:05
To Yoko στο Κολωνάκι είναι μια πολύ καλή αφορμή για να αγαπήσεις το αυθεντικό sushi
Ακριβώς στο κέντρο του Κολωνακίου, πάνω στην Πατριάρχου Ιωακείμ, το Υοκο αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για αυθεντικό sushi, σε προσιτές τιμές και άριστη ποιότητα. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, που το sushi μας δίνει δεκάδες επιλογές για ελαφρύ και νόστιμο γεύμα, το κατάστημα με το ιδιαίτερο ξύλινο πάτωμα γίνεται το πιο όμορφο σημείο συνάντησης.
Ο Γιώργος Πουρνάς και ο Κυριάκος Στυλιανός ήθελαν να φτιάξουν έναν χώρο που οι καλές πρώτες ύλες θα έχουν τον πρώτο λόγο αλλά και η τιμή δεν θα είναι απαγορευτική. Στο Υοκο μπορείς να βρεις εκτός από sushi και noodles, πολύ νόστιμες σαλάτες αλλά και σούπες κυρίως για το χειμώνα. Στον χώρο όλα είναι σχεδιασμένα βάσει ενός πολύ συγκεκριμένου concept και αν και είναι πολύ μικρός καταφέρνει να δώσει το δικό του στίγμα στο Κολωνάκι. Όμορφή αισθητική, προσοχή στη λεπτομέρεια, ακόμα και καλόγουστα χάρτινα κουτιά για το take away.
Salmon tartar, california, terriyiaki chicken και vegi noodle είναι μερικές μόνο από τις γεύσεις που οι Έλληνες έχουν μάθει όχι απλώς να τρώνε αλλά και να εκτιμούν την ποιότητά τους. Στο Yoko οι Αθηναίοι συναντιούνται στα τραπεζάκια της Ιωακείμ ανάμεσα σε ψώνια ή σε ένα διάλειμμα από τη δουλειά και έχουν μάθει πια να μην ζητάνει πιρούνι - αρκούν τα chopsticks.
Ο Γιώργος Πουρνάς και ο Κυριάκος Στυλιανός ήθελαν να φτιάξουν έναν χώρο που οι καλές πρώτες ύλες θα έχουν τον πρώτο λόγο αλλά και η τιμή δεν θα είναι απαγορευτική. Στο Υοκο μπορείς να βρεις εκτός από sushi και noodles, πολύ νόστιμες σαλάτες αλλά και σούπες κυρίως για το χειμώνα. Στον χώρο όλα είναι σχεδιασμένα βάσει ενός πολύ συγκεκριμένου concept και αν και είναι πολύ μικρός καταφέρνει να δώσει το δικό του στίγμα στο Κολωνάκι. Όμορφή αισθητική, προσοχή στη λεπτομέρεια, ακόμα και καλόγουστα χάρτινα κουτιά για το take away.
Salmon tartar, california, terriyiaki chicken και vegi noodle είναι μερικές μόνο από τις γεύσεις που οι Έλληνες έχουν μάθει όχι απλώς να τρώνε αλλά και να εκτιμούν την ποιότητά τους. Στο Yoko οι Αθηναίοι συναντιούνται στα τραπεζάκια της Ιωακείμ ανάμεσα σε ψώνια ή σε ένα διάλειμμα από τη δουλειά και έχουν μάθει πια να μην ζητάνει πιρούνι - αρκούν τα chopsticks.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr