Οι beatboxers πάνε Μέγαρο!

Πρόκειται για μια ημέρα αφιερωμένη αποκλειστικά στη τέχνη του human beatbox για μικρούς και μεγάλους

Tην Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ( από τις 11 το πρωί) το BEATBOX GREECE με επίλεκτους beatboxers από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα βρίσκεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Πρόκειται για μια ημέρα αφιερωμένη αποκλειστικά στη τέχνη του human beatbox για μικρούς και μεγάλους.

Οι διοργανωτές καλούν το κοινό που ενδιαφέρεται «να  ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο της μουσικής του ανθρώπινου στόματος μέσα από το διαδραστικό σεμινάριο beatbox για όλες τις ηλικίες από το δημιουργό του Beatbox Greece El Pap Chico και τον έμπειρο beatboxer Pain». Να παρακολουθήσει «beatbox με φλάουτο, μαθαίνοντας τη σχέση του με τα μουσικά όργανα από τον έμπειρο beatboxer και μουσικό Γιώργο Γαργάλα».

Να ζήσουν από κοντά «τους τελικούς για την ανάδειξη του Έλληνα πρωταθλητή beatbox έως 18 ετών» και τέλος, να απολαύσουν τις απίστευτες τεχνικές και τη δυναμική του show του Παγκόσμιου πρωταθλητή Beatbox Skiller από τη Βουλγαρία».

Για όλους όσοι ενδιαφέρονται για συμμετοχή στο πρωτάθλημα beatbox για παιδιά έως 18 ετών μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο beatboxgreece@gmail.com και να ζήσουν μια  μοναδική εμπειρία σε μια από τις ωραιότερες αίθουσες του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Συνολικά, εκείνοι την ημέρα στο Μέγαρο θα προγραμματίζονται να γίνουν τα εξής: ένα σεμινάριο Beatbox,  οι Τελικοί Πρωταθλήματος Beatbox για παιδιά έως 18 ετών, Showcases Κριτών και  ένα Beatbox με μουσικά όργανα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr