Νέα Υόρκη: Κλειστά μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 τα θέατρα του Μπρόντγουεϊ

Νέα Υόρκη: Κλειστά μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 τα θέατρα του Μπρόντγουεϊ

Σύμφωνα με σημερινή, επίσημη ανακοίνωση

Broadway2
Είναι δυνατόν να φανταστεί κανείς τη Νέα Υόρκη  χωρίς ανοιχτά θέατρα και την Times Square δίχως τις φαντασμαγορικές πολύχρωμες μαρκίζες των δημοφιλών μιούζικαλ τα οποία αποτελούν πόλο έλξης για εκατομμύρια ανθρώπων από κάθε γωνιά της γης; Κι όμως η απίστευτη ακόμη εικόνα, που σε άλλες εποχές θα παρέπεμπε σε σκηνή από ταινία επιστημονικής φαντασίας, αποτελεί τη νέα πραγματικότητα για τους Νεοϋορκέζους, μια άχρωμη πραγματικότητα που, δυστυχώς, θα παραμείνει ίδια για αρκετούς ακόμα μήνες.

Σύμφωνα με την σημερινή, επίσημη ανακοίνωση της ένωσης τα θέατρα του Μπρόντγουεϊ, τα οποία έχουν κατεβάσει ρολά από τον Μάρτιο εξαιτίας του κορωνοϊού, θα παραμείνουν ερμητικά κλειστά τουλάχιστον έως τον Ιανουάριο του 2021. Γεγονός που θα πλήξει ανεπανόρθωτα τόσο την καλλιτεχνική δημιουργία και τον κλάδο των καλλιτεχνών όσο και την αμερικανική οικονομία ευρύτερα.

«Τα μέλη μας εργάζονται στενά με τις συνδικαλιστικές ενώσεις, με ειδικούς, εντός και εκτός του θεατρικού κόσμου, προκειμένου να καταγράψουν και να εφαρμόσουν τα μέτρα εκείνα που θα επιτρέψουν την επανέναρξη των παραστάσεων με κάθε ασφάλεια για το κοινό και τους εργαζόμενους» δήλωσε χαρακτηριστικά η, η πρόεδρος της Broadway League, Σάρλοτ Στ. Μάρτιν.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως τα θέατρα «θα προσφέρουν τη δυνατότητα καταβολής αποζημιώσεων ή αλλαγής των εισιτηρίων που αγοράστηκαν για τις παραστάσεις, οι οποίες επρόκειτο να γίνουν πριν από τις 3 Ιανουαρίου».

Ειδήσεις σήμερα

Άρση μέτρων: Αλλάζει ο αριθμός επιβατών για ΙΧ, ταξί και βαν - Τι ισχύει για μάσκες και πρόστιμα

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις- Τι προβλέπει

Προκαλεί ξανά ο Τραμπ: Πόσταρε βίντεο με ζευγάρι λευκών να απειλεί με όπλα διαδηλωτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης