Αγαπημένοι πρωταγωνιστές διηγούνται στα παιδιά χριστουγεννιάτικες ιστορίες

Αγαπημένοι πρωταγωνιστές διηγούνται στα παιδιά χριστουγεννιάτικες ιστορίες

Μια πρωτοβουλία της οργάνωσης κατά της κακοποίησης του παιδιού «ΕΛΙΖΑ» 

Eliza
«Στις γιορτές δε δίνουμε ευχές. Δίνουμε δώρα», μας είπε χαμογελώντας ο δικός μας Άη Βασίλης. Και έτσι, υπάκουοι στις προσταγές του, κάναμε το ίδιο, προσθέτοντας ωστόσο μία ευχή διαρκή και ανεξαρτήτως εποχής: Να περνάμε εμείς καλά και τα παιδιά μας καλύτερα» λένε οι άνθρωπο της της οργάνωσης κατά της κακοποίησης του παιδιού «ΕΛΙΖΑ» που ετοίμασαν μια ιδαίτερη έκπληξη για τους μικρούς τους φίλους.

Από την παραμονή των Χριστουγέννων και κάθε βράδυ στις 7, οκτώ διάσημοι πρωταγωνιστές του θεάτρου Μιμή Ντενίση, οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Λένα Παπαληγούρα, Γιάννης Στάνκογλου, Σμαράγδα Καρύδη, Αιμίλιος Χειλάκης, Μαρία Ναυπλιώτου - θα αφηγούνται όμορφες ιστορίες γνωστών συγγραφέων μέσα από την ιστοσελίδα της οργάνωσης.

Η «παραμυθένια αφήγηση» θα είναι διαθέσιμη γιια όσες φορές επιθυμεί να την απολαύσει ο καθένας ενώ την τελευταία ημέρα και προβληθούν και οι οκτώ αφηγήσεις σε μία και μόνο παράσταση.

Ανάμεσα στις ιστορίες που θα ζωντανέψουν θα είναι και «Τα 8 παραμύθια: Το μικρότερο χριστουγεννιάτικο δώρο» ( Πίτερ Χ. Ρέινολντς), «Ένα γράμμα στη Ζοζεφίνα» (Michael Engler), «Το ποντικάκι του ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι – Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία» (Ευγένιος Τριβιζάς), «Μίσκα. Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία» (Μαρί Κόλμον), «Ο Αζόρ και ο κύριος των εννιά» (Φωτεινή Τσαλόκογλου), «Αϊ – Βασίλης με ουρά» (Γιολάντα Τσορώνη – Γεωργιάδη), «Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη» (Κυριάκος Χαρίτος) και «Χριστούγεννα στην έρημο» (Emily Gravett).

Κλείσιμο
Δείτε τις ιστορίες ΕΔΩ   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης