Η πριγκίπισσα Νταϊάνα επιστρέφει στις οθόνες με τρία διαφορετικά πρόσωπα

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα επιστρέφει στις οθόνες με τρία διαφορετικά πρόσωπα

Ποιες είναι οι νέες ηθοποιοί που θα υποδυθούν την αδικοχαμένη πριγκίπισσα και σε ποιες ανατέθηκε στο παρελθόν ο απαιτητικός αυτός ρόλος

Diana_1
Ενώ το Μπάκιγχαμ και σύσσωμη η βασιλική οικογένεια αποχαιρετούν τον Πρίγκιπα Φίλιππο, που έφυγε από τη ζωή τα 99 του χρόνια, ο μύθος της Πριγκίπισσας Νταϊάνα  συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι τέσσερις κύκλοι της δημοφιολέσταστης, σε παγκόσμιο επίπεδο, σειράς «The Crown», το Netflix ετοιμάζει μία ακόμη πρεμιέρα αφιερωμένη στην λαοφιλή και αδικοχαμένη Πριγκίπισσα. Αυτή τη φορά όμως πρόκειται για μιούζικαλ.
"If" - DIANA: A True Musical Story

Ο λόγος για την παράσταση «Diana: The Musical», μια λαμπερή θεατρική παραγωγή που θα αρχίσει να προβάλλεται στο Netflix την 1η Οκτωβρίου, αρκετά νωρίτερα από την φυσική πρεμιέρα του στο Μπρόντγουεϊ που έχει προγραμματιστεί για τις 16 Δεκεμβρίου. Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που η τηλεοπτική προβολή μιας παράστασης προηγείται της θεατρικής παρουσίασή της. Οι παραγωγοί του μιούζικαλ βεβαίως έχουν κάθε λόγο να δηλώνουν ενθουσιασμένοι γι' αυτή την πρωτιά που θα μεταφέρει τη δουλειά τους στα πέρατα του κόσμου.

Στο νέο αυτό μιούζικαλ, που παρακολουθεί τη ζωή της Πριγκίπισσας της Ουαλίας από τον γάμο της με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου κι έπειτα, τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει η Βρετανίδα ηθοποιος Jeanna de Waal ενώ συμμετέχουν ο  Roe Hartrampf ως Πρίγκιπας Κάρολος και η πολυβραβευμένη  Judy Kaye ως Βασίλισσα Ελισάβετ. Τη μουσική υπογράφει ο κιμπορντίντας του συγκροτήματος του Bon Jovi, David Bryan.
Diana_the_Musical
H Βρετανίδα ηθοποιος Jeanna de Waal υποδύεται την Πριγκίπισσα Νταϊάνα στο νέο μιούζικαλ του Μπρόντγουει που θα μεταδοθεί από το Nettlix
Βεβαίως το Netflix ποντάρει ιδιαίτερα και στον πολυαναμενόμενο, πέμπτο κύκλου της σειράς «The Crown», ο οποίος θα είναι ο τελευταίος και αναμένεται, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2022. Οι ηθοποιοί που υποδύονται τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς θα αλλάξουν για μία ακόμη φορά με την 25 χρονη Emma Corrin να παραδίδει τη σκυτάλη στην πιο ώριμη πλέον Νταϊάνα, την Αυστραλιανή Elizabeth Debicki. Ο απαιτητικός ρόλος της Βασίλισσας Ελιβάσετ έχει ανατεθεί στην Imelda Staunton η οποία θα κληθεί να ανταπεξέλθεί στα υψηλά στάνταρ που έθεσε με την ερμηνεία της η εξαιρετική Olivia Colman που όμως τής έχει ήδη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.
Diana_Debicki_2
Η Αυστραλιανή Elizabeth Debicki θα είναι η τρίτη κατά σειρά Νταϊάνα στον τελευταίο κύκλο του «The Crown»
Λίγους μήνες νωρίτερα ωστόσο θα έχουμε την ευκαιρία για γνωρίσουμε μία ακόμη, κινηματογραφική αυτή τη φορά, Νταϊάνα μέσα από τη νέα ταινία του Pablo Larraín, με τίτλο «Spencer, που αναμένεται να βγει στις αίθουσες το Φθινώπορο. Πρόκειται για την δημοφιλή από την συμμετοχή της στο «Twilight» ηθοποιό Kristen Stewart η οποία θα υποδυθεί την θλιμμένη πριγκίπισσα κατά την διάρκεια ενός χριστουγεννιάτικου τριημέρου που μοιράστηκε με την βασιλική οικογένεια το 1991. Ήταν η περίοδος που πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τον Κάρολο.
Κλείσιμο
Diana__Kristen_Stuart
To Φθινόπωρο θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες η νέα ταινία για την Νταϊάνα με πρωταγωνίστρια την Kristen Stuart
Ο ρόλος της Πριγκίπισσας Νταϊάνα έχει αποτελέσει στο παρελθόν μεγάλη πρόκληση και για άλλες ηθοποιούς που επιλέχθηκαν να την υποδυθούν τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην τηλεόραση. Άλλες τα κατάφεραν αξιοπρεπώς κι άλλες πάλι απέτυχαν παταγωδώς. Σε αυτή την τελευταία κατηγορία ανήκει η ταινία του 2013 «Diana», σε σκηνοθεσία  Όλιβερ Χιρσμπίγκελ με πρωταγωνίστρια η Naomi Watts. Η φιλόδοξη και πολυαδιαφημισμένη αυτή παραγωγή προσέκλυσε αρνητικές κατά κύριο λόγο κριτικές κυρίως εξαιτείας του τρόπου με τον οποίο προσέγγισε τη σχέση της πρόωρα χαμένης Πριγκίπσσας με τον καρδιοχειρουργό Χασνάτ Χαν.
Diana_-_Naomi_Watts
Η Naomi Watch ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα στην ομώνυμη ταινία του 2013 που συγκέντρωσε πολλές αρνητικές κριτικές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης