«Humanism»: Eμπνευσμένα από την ανθρωπότητα και την υγειονομική κρίση η νέα έκθεση της Πηγής Δαούλα

«Humanism»: Eμπνευσμένα από την ανθρωπότητα και την υγειονομική κρίση η νέα έκθεση της Πηγής Δαούλα

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί στις 13 Σεπτεμβρίου, στο κτήριο BIOS, στο κέντρο της Αθήνας

arthrou
Με τη συμμετοχή της στη διεθνή έκθεση «Humanism» εγκαινιάζει, στις 13 Σεπτεμβρίου, τη φθινοπωρινή σεζόν η Πηγή Δαούλα. Μία από τις πλέον ανερχόμενες και ενδιαφέρουσες ανεξάρτητες γκαλερί του Λονδίνου, η Holy Art, έρχεται στην Αθήνα, σ για μία pop up έκθεση τέχνης διάρκειας τεσσάρων ημερών. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο BIOS στο κέντρο της Αθήνας, ένα χώρο προώθησης των σύγχρονων Τεχνών. (Πειραιώς 84).

Υπό τον τίτλο «Humanism» καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο θα παρουσιάσουν πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά, βίντεο και φωτογραφίες εμπνευσμένα από την «ανθρωπότητα» και την υγειονομική κρίση που περνά τα τελευταία χρόνια.
Daoula_2


Κλείσιμο
Η Πηγή Δαούλα μετά τη συμμετοχή της στην «Swiss Art Expo», που ολοκληρώθηκε πρόσφατα στη Ζυρίχη και σημείωσε μεγάλη επιτυχία προσελκύοντας 400.000 επισκέπτες, και τις εκθέσεις «Reberation» και «Beyond Art» στο Λονδίνο, που απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές, συνεχίζει τη συνεργασία της με την λονδρέζικη γκαλλερί Holy Art.

Επιστρέφοντας στη βάση της την Αθήνα η ζωγράφος έχει ήδη επιλέξει το έργο με το οποίο θα πάρει μέρος στη μεγάλη έκθεση του Σεπτεμβρίου. Ο τίτλος του είναι «Abstract thoughts» και όπως δηλώνει η ίδια αποτελεί μία φυσική εξέλιξη των τεχνικών pouring dripping στις οποίες ειδικεύεται.
Η έκθεση θα μπορεί να φιλοξενήσει το κοινό την ημέρα των εγκαινίων από τις 18.00 μέχρι τις 23.00 ενώ από 14 έως 17 Σεπτεμβρίου θα λειτουργεί από τις 11.00 έως τις 18.00.

Επιπλέον τα εγκαίνια θα είναι διαθέσιμα και σε live streaming στο Instagram στις 19.00 και στο Facebook στις 20.00. Τόσο την ημέρα των εγκαινίων όσο και τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες που η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό θα τηρούνται ευλαβικά οι οδηγίες της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19 και την ασφάλεια όλων.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Πάνω από τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο - Πού θα βρέχει σήμερα

Συνελήφθη το μοντέλο Έλενα Πολυχρονοπούλου με 7,8 κιλά κοκαΐνη!

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: Γιατί απομάκρυναν τον Πατούλη από τη φωτογραφία με τον Μητσοτάκη στην επίσημη έναρξη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης