«Τα τραγούδια που μάς ενώνουν»: Η χορωδιακή μουσική παράσταση της ειρήνης έρχεται στην Ελλάδα

Θα παρουσιαστεί στις 14 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Κήπου της Θεσσαλονίκης και στις 15 Οκτωβρίου, στην Αθήνα. στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου

Μια μουσική παράσταση που φέρνει κοντά τους ανθρώπους και τους λαούς, «Τα τραγούδια που μάς ενώνουν» της περίφημης χορωδίας «Τuretsky Choir & Soprano» έρχεται στην Ελλάδα. Θα παρουσιαστεί, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στις 14 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Κήπου της Θεσσαλονίκης και στις 15 Οκτωβρίου, στην Αθήνα. στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου.


Πρόκειται για ένα μουσικό έργο που μεταφέρει ένα ειρηνευτικό μήνυμα και έχει παρουσιαστεί, μέσω μιας μαραθώνιας περιοδείας, σε πολλές χώρες του κόσμου. Συγκεκριμένα από το 2018 έως το 2021 φιλοξενήθηκε σε κεντρικές πλατείες 22 διαφορετικών χωρών (Ισραήλ, ΗΠΑ, Καναδάς, Γερμανία, Γαλλία, Τσεχία, Ισπανία, Ουγγαρία, Πολωνία, Αυστρία, Ιταλία, Ρωσία, Λευκορωσία, Σλοβενία, Κίνα, Σλοβακία, Βουλγαρία, Τατζικιστάν, Καζακστάν, Κιργιζία, Ουζμπεκιστάν, Σερβία).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θρυλικά τραγούδια για τον ηρωισμό και την αγάπη όπως τα «Κατιούσα», «Σμουγκλιάνκα», «Μπουχενβάλσκι Ναμπάτ», οι συγκινητικές συνθέσεις «Ογκονιόκ», «Νταβαϊ ζακούριμ» και άλλα αγαπημένα τραγούδια στη ρωσική, βουλγαρική, γαλλική, ισπανική και άλλες γλώσσες.

Μέσα από τη μουσική, οι καλλιτέχνες χτίζουν γέφυρες φιλίας μεταξύ κρατών, φορτίζουν τους ανθρώπους με θετικά συναισθήματα και προτρέπουν να διατηρήσουν την ειρήνη.

Ειδήσεις σήμερα:

Αίτηση της Merck στον FDA για άδεια επείγουσας χρήσης του χαπιού κατά της Covid

Λάκης Γαβαλάς: Αυτή είναι η ζωή μου

ΣΕΒ: Αυτά είναι τα 11 επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr