Ο Μάριος Φραγκούλης τραγουδά διεθνείς επιτυχίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ο Μάριος Φραγκούλης τραγουδά διεθνείς επιτυχίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ποιος θα είναι ο ξένος προσκεκλημένος του που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Marios_Fragoulis
Μια ανοιξιάτικη συναυλία με αγαπημένες διεθνείς επιτυχίες και έναν προσκεκλημένο – έκπληξη θα δώσει ο Μάριος Φραγκούλης, στις 28 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Θα τον συνοδεύει μουσικά η Big Band, την οποία θα διευθύνει ο Λουκάς Καρυτινός.

Έχοντας μεγαλώσει με τη μουσική των Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Dean Martin, Nat Κing Cole, Liza Minelli, ο Μάριος Φραγκούλης θα ερμηνεύσει σπουδαία τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου όπως τα «Strangers In The Night», «Unforgettable», «When I Fall In Love», «Autumn Leaves», «My Baby Just Cares For Me» κ.α. αλλά και νέες συνθέσεις.

Σε αυτήν τη συναυλία θα μας συστήσει τον ταλαντούχο συνάδελφο και φίλο του από τον Καναδά, Marc Devigne μέσα από μελωδικά ντουέτα, αλλά και τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο τους.Ο Γαλλο-Καναδός ερμηνευτής, συνθέτης και ηθοποιός Marc Devigne υπήρξε φιναλίστ στο "Canadian Idol" και το καναδικό "The Voice" και πλέον είναι ένας παγκοσμίως περιζήτητος ερμηνευτής. Παράλληλα ως συνθέτης έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Καναδούς συνθέτες, όπως οι  Stephan Moccio και Amy Sky. Έχει εμφανιστεί σε δυο επιτυχημένες τηλεοπτικές συναυλίες του PBS, ενώ έχει συμμετάσχει ως σολίστ σε διεθνείς ορχήστρες όπως η Συμφωνική του Τορόνυο και η Mexico City Orchestra. Η εμφάνιση του στο Μέγαρο Μουσικής, θα είναι η πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης