Κάρμεν Ρουγγέρη: Επιστρέφει στο παιδικό θέατρο με το «Παραμύθι χωρίς όνομα» της Πηνελόπης Δέλτα

Παραστάσεις θα δίνονται από τα μέσα Νοεμβρίου στο θέτρο Κιβωτός

Βασισμένη στο αγαπημένο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα «Παραμύθι χωρίς όνομα» θα είναι βασισμένη η νέα παιδική παράσταση που θα ανεβάσει φέτος η Κάρμεν Ρουγγέρη, στα μέσα Νοεμβρίου, στο θέατρο Κιβωτός. Πρόκειται για ένα έντεχνο, διαχρονικό παραμύθι, όπου η πατρίδα και τα δεινά της, μεταφέρονται με έναν εύληπτο και μαγικό τρόπο.

Στο βασίλειο των Μοιρολάτρων ο Αστόχαστος γιος του βασιλιά Συνετού, διαδέχεται τον πατέρα του στον θρόνο. Ο νέος βασιλιάς ενδιαφέρεται μόνο για διασκέδαση και καλοπέραση. Όπως είναι φυσικό σε λίγο καιρό το βασίλειο καταρρέει. Το θησαυροφυλάκιο αδειάζει! Η χώρα δανείζεται συνέχεια και ο τόπος ερημώνει. Μην αντέχοντας αυτή την κατάσταση ο γιος του βασιλιά αποφασίζει να δράσει. Με βοηθό την μικρή του αδερφή και μετά από πολλές περιπέτειες θα κατορθώσει να εμπνεύσει πίστη και εμπιστοσύνη στον λαό του ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουν να ανορθωθεί η χώρα.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη υπογράφει το κείμενο της παράστασης αλλά και τη σκηνοθεσία, μαζί με την Χριστίνας Κουλουμπή ενώ συμμετέχουν οι ηθοποιοί Χριστίνα Κουλουμπή, Γιάννης Νικολάου, Αυγουστίνος Ρεμούνδος, Νεκτάριος Φαρμάκης, Μαριαλένα Ροζάκη, Μελίνα Σπετσιέρη κ.α.

Παραστάσεις θα δίνονται κάθε Κυριακή, στις 11.15 και στις 15.00 ενώ τις καθημερινές θα υπάρχουν πρωϊνές παραστάσεις για σχολεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr