Άκραμ Καν: Ο διάσημος χορογράφος παρουσιάζει τις περιπέτειες του Μόγλη σε μια νέα παράσταση

Για δυο βραδιές, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηθών

Ο Άκραμ Καν, ένας από τους διασημότερους και πιο επιδραστικούς χορογράφους παγκοσμίως, παρουσιάζει τη δική του εκδοχή του «Βιβλίου της ζούγκλας» του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ, την Τετάρτη 14 και την Πέμπτη 15 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Σε ρόλο χορογράφου και σκηνοθέτη, δημιουργεί ένα ονειρικό σκηνικό περιβάλλον, με τους χορευτές να κινούνται μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, προσφέροντας σε όλους θεατές, ανεξαρτήτως ηλικίας, μια προσωπική ανάγνωση σπάνιας ομορφιάς της κοσμαγάπητης ιστορίας του Μόγλη.

Μέσα από τη νέα του αυτή παράσταση ο ευρηματικός χορογράφος προσεγγίζει με μια πολύ ιδιαίτερη ματιά τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση με στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό του για την περιβαλλοντική κρίση, την κλιματική αλλαγή και τις φυσικές και κοινωνικές επιπτώσεις τους.

«Αυτή η παραγωγή ακολουθεί τα ίχνη της πρωτότυπης ιστορίας του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ, αλλά η συγκεκριμένη εκδοχή αποτελεί τη δική μου, πολύ προσωπική ερμηνεία του πρωτότυπου. Ο Μόγλης και όλοι οι γνωστοί χαρακτήρες του βιβλίου είναι παρόντες σε αυτή τη νέα εκδοχή, που βασίζεται σε νέα πρωτότυπη μουσική» σημειώνει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τσίπρας αλλάζει εν κινήσει για ν' αποφύγει νέα ήττα - Η «εκτόξευση» Τεμπονέρα, η... συνταγή Παπαδημούλη και οι τεχνοκράτες

Επικοινωνία Μπάιντεν-Ερντογάν - Παραμένουν οι τουρκικοί λεονταρισμοί για τα F-16

Φωτογραφίες: Ο καφές της Μαρέβας Γκραμπόφσκι με γυναίκες της ΝΔ πριν την ομιλία Μητσοτάκη στο Περιστέρι

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr