Ηρώδειο: Ατύχημα στη σκηνή για τη «Μαντάμα Μπαττερφλάι» - Δείτε βίντεο

Η Νοτιοοκορεάτισσα υψίφωνος παρά τους πόνους συνέχισε κανονικά την παράσταση – Απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού, όταν ανέβηκε υποβασταζόμενη στην υπόκλιση

Ρεσιτάλ επαγγελματισμού έδωσε χθες το βράδυ, στη σκηνή του Ηρωδείου, η Άννα Σον, πρωταγωνίστρια της όπερας «Μαντάμα Μπαττερφλάι» που ανεβάζει η Εθνική Λυρική Σκηνή.

Η ανερχόμενη Νοτιοκορεάττισα υψίφωνος είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της παράστασης, ωστόσο συνέχισε κανονικά μέχρι το τέλος παρά τους έντονους πόνους που ένιωθε. Μάλιστα, όπως δείχνει βίντεο του protothema.gr, χρειάστηκε τη βοήθεια του συμπρωταγωνιστή της για να κατέβει από τη σκηνή, μετά την υπόκλιση στο φινάλε.



Λίγο μετά την έναρξη της β’ πράξης της παράστασης, τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο σπουδαίος Γάλλος σκηνοθέτης Ολιβιέ Πυ, η πρωταγωνίστρια υπέστη θλάση στη γάμπα, εκτελώντας μια χορογραφημένη κίνηση.

Παρά τους έντονους πόνους η Άννα Σον επιστράτευσε όλες τις δυνάμεις και έφερε εις πέρας την αποστολή της. Οι θεατές κατάλαβαν το πρόβλημα μόνο στο φινάλε, καθώς η υψίφωνος χρειάστηκε τη βοήθεια του συμπρωταγωνιστή της για να κατεβεί από τη σκηνή.

Στην υπόκλιση ανέβηκε και πάλι στη σκηνή υποβασταζόμενη, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Ανάμεσά τους η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο υπηρεσιακός υπουργός Πολιτισμού και καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Γιώργος Κουμεντάκης. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόβλημα θα ξεπεραστεί και ότι το ατύχημα δεν θα επηρεάσει την τελευταία παράσταση της 10ης Ιουνίου, που επίσης είναι sold out, όπως και οι τρεις προηγούμενες.



Ειδήσεις σήμερα:

Οι ελληνικές εκλογές σε σκηνοθεσία... Γουες Άντερσον στο TikTok με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης

«Θυμάμαι να είμαι ανάποδα και να σκέφτομαι "έχω τελειώσει"» - Η Χριστίνα Σούζη μιλά για το τροχαίο

Η Χερσώνα κάτω από το νερό μετά την έκρηξη στο φράγμα Κάχοβκα - Πλημμυρισμένα 14.000 σπίτια


----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr