Πάνος Μουζουράκης: Μετά τον γάμο ανεβαίνει στη σκηνή του «Άλσους»
Για πότε έχει προγραμματιστεί η συναυλία του
Λίγες ημέρες μετά τον γάμο του ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στη σκηνή. Την Τετάρτη 28 Ιουνίου ο δημοφιλής τραγουδοποιός – ερμηνευτής θα βρίσκεται στη σκηνή του θεάτρου «Άλσος» πανέτοιμος να μοιραστεί με το κοινό του μια δυνατή συναυλία.
Το πρόγραμμα της βραδιές θα περιλαμβάνει τα γνωστότερα τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Πάνου Μουζουράκη όπως τα «Μπερδεμένος», «Αυτή Είναι Η Ζωή», «Φίλα Με Ακόμα», «Έπαθα Αγάπη» αγαπημένα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών αλλά και πολλές ανατρεπτικές μουσικές εκπλήξεις.
Μαζί του επί σκηνής θα είναι η 16χρονη νικήτρια του The Voice of Greece, Μαρία Σακελλάρη,
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;