Εθνικό Θέατρο: Ακυρώνονται παραστάσεις του «Ιππόλυτου» στο Σχολείο της Αθήνας Ειρήνη Παπά

Λόγω ασθένειας ηθοποιού - Οι νέες ημερομηνίες - Τί θα γίνει με τα προπωλημένα εισιτήρια

Η ασθένεια ενός ηθοποιού από τον θίασο της παράστασης του Εθνικού Θεάτρου «Ιππόλυτος», σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου, οδήγησε στην ακύρωση των προγραμματισμένων μέχρι τις 20 Ιουλίου παραστάσεων στο Σχολείο της Αθήνας Ειρήνη Παπά.

Παρόλα αυτά προστέθηκαν νέες ημερομηνίες για την παρουσίαση της τραγωδίας του Ευρυπίδη, που έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Το κοινό λοιπόν θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την παράσταση στην Αθήνα στις 25 και 26 Ιουλίου, στις 23, 24, 25, 26 και 27 Αυγούστου και στις 13, 14, 15, 16και 17 Σεπτεμβρίου.

Οι θεατές που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τις ημερομηνίες που ακυρώθηκαν έχουν τη δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας ή ακύρωσης και επιστροφής του αντιτίμου. Όσοι εκ των θεατών έχουν αγοράσει τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά, θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη διαδικασία ακύρωσης ή αλλαγής των εισιτηρίων τους. Εισιτήρια που αγοράστηκαν από φυσικό σημείο προπώλησης, μπορούν να αλλαχθούν ή να ακυρωθούν στο σημείο όπου αγοράστηκαν (Στοά Πεσμαζόγλου).

Ειδήσεις σήμερα:

Καύσωνας Κλέων: Νέο έκτακτο δελτίο - 44άρια ξανά προς τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 16χρονης που πέθανε στη Χαλκιδική - Κατέρρευσαν η μάνα και η αδελφή της

ΗΠΑ: Χόλιγουντ εναντίον τεχνητής νοημοσύνης - Οι ηθοποιοί αντιδρούν στην πρόταση για «ψηφιακά ομοιώματα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr