Ο ηθοποιός Γιάννης Τοπαλίδηςέφυγε από τη ζωή πριν από μερικές ημέρες, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στα social media ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Ο πρόεδρος του ΣΕΗ σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει: «Έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες ο καλός μας αξιοπρεπής και αθόρυβος συνάδελφος ο αγαπημένος μας Γιάννης Τοπαλίδης Giannis Topalidis και δυστυχώς το μάθαμε μόλις χθες και με απέραντη λύπη τον αποχαιρετάμε Ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί, εργατικότατος. Για τους ανεγκέφαλους που γράφουν "Ο Σπύρος έχει τώρα άλλες δουλειές" τους πληροφορούμε ότι αν δεν μας ενημερώσει κάποιος οικείος του θανόντος, όπως θα έπρεπε, δεν μπορούμε να ξέρουμε αν έχει συμβεί κάποιος θάνατος. Το ΣΕΗ,το ΤΑΣΕΗ δεν μπορεί να γνωρίζει ούτε και εγώ προσωπικά ανά πάσα στιγμή τι μπορεί έχει συμβεί. Καλό σου ταξίδι Γιάννη μου».
Εφυγε απο την ζωή πριν.λιγες μερες ο καλος μας αξιοπρεπής και αθόρυβος συνάδελφος ο αγαπημένος μας Γιάννης Τοπαλίδης...
Ποιος ήταν ο Γιάννης Τοπαλίδης
Σπούδασε στην Δραματική Σχολή Γρηγόρη Μασσαλά και στη Σχολή Δομικών-Τοπογράφων. Συνεργάστηκε για 18 χρόνια με την "Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης" σε παραστάσεις Ποντιακού Θεάτρου. Συμμετείχε στις παραστάσεις: "Μπρόκολα και λαχανίδες κάποιο λάκκο έχει η φάβα" και "Καυκαλήθρες και τσιτσίραυλα" σε σκηνοθεσία Χάρρυ Κλυνν, "Ο πιο αστείος εραστής" σε σκηνοθεσία Στάθη Ψάλτη, "Γουρουνάκια κουμπαράδες" σε σκηνοθεσία Σπύρου Μαβίδη, "Μαύρη κωμωδία" σε σκηνοθεσία Κωστή Τσώνου, "Μικροαστικά" σε σκηνοθεσία Σπύρου Μαβίδη", "Ε, ρε γλέντια" και "Ο γάμος του Μπαρμπα-Γιώργου" σε σκηνοθεσία Ευγένιου Σπαθάρη, "Ιωάννης ο Πρόδρομος" και "Το Νου Δου της Χαράς" σε σκηνοθεσία Κώστα Αρζόγλου, "Ένας ήρωας με παντούφλες", "Τι τους κοιτάτε, ρε" και ¨Ουστ κοπρίτες" σε σκηνοθεσία Χάρρυ Κλυνν κ.ά.
Ανοιξιάτικες επιλογές ένδυσης και υπόδησης, για εμφανίσεις που συνδυάζουν τη χαλαρότητα του casual με το athleisure και που σου επιτρέπουν να αναβαθμίσεις το στυλ σου, χωρίς καμία προσπάθεια.
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!