Villagers of Ioannina City: Το δημοφιλές συγκρότημα ανεβαίνει στον Λυκαβηττό για μια συναυλία

Πότε θα πραγματοποιηθεί

Το ροκ έχει δώσει ραντεβού με τον παραδοσιακό ήχο την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Εκεί θα πραγματοποιηθεί η συναυλία των Villagers of Ioannina City, του συγκροτήματος που έχει κερδίσει με την ιδιαίτερη μουσική του το ελληνικό αλλά και το διεθνές κοινό.

Οι Villagers of Ioannina City μπήκαν από τα πρώτα τους βήματα στην εμπροσθοφυλακή της ανατέλλουσας και κοχλάζουσας ελληνικής σκηνής, χαρίζοντας στη γενιά τους τραγούδια και live εμφανίσεις που θα τους συνοδεύουν χρόνια.

Από το συγκλονιστικό ντεμπούτο τους «Riza» μέχρι το υπέροχο «Age of Aquarius», οι Villagers of Ioannina City έχτισαν το όνομα και τη φήμη τους μέσα από οργιαστικά live sets και sold out shows στους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους της Ελλάδας.

Λίγο πριν οργώσουν την Ευρώπη με αφορμή μια ακόμη επιτυχημένη περιοδεία με 28 έως τώρα ανακοινωμένους σταθμούς, οι Villagers θα δώσουν μια μεγάλη συναυλία για το αθηναϊκό κοινό.

Ειδήσεις σήμερα

Παράνομη και καταχρηστική η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας - Κανονικά οι πτήσεις την Πέμπτη

Δίκη Πισπιρίγκου: «Η Ρούλα έχει καρδιολογικό πρόβλημα και αν συνεχίσει έτσι, έχει τρία χρόνια προσδόκιμο ζωής» λέει ιατροδικαστής

Μητσοτάκης στο CNN για συνάντηση με Ερντογάν: Να αφήσουμε πόρτα ανοιχτή ακόμη κι αν συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr