Γιώργος Νταλάρας: Συνεπήρε το κοινό του στη συναυλία του στο «Άλσος»

Ενθουσιασμός αλλά και συγκίνηση στην χθεσινή ζωντανή εμφάνιση του σπουδαίου ερμηνευτή

Οι αειθαλείς ερμηνείες και τα διαχρονικά τραγούδια του Γιώργου Νταλάρα αντήχησαν το βράδυ της Τετάρτης στην καρδιά της Αθήνας. Εκεί, στο Πεδίον του Άρεως, στο ιστορικό θερινό «Άλσος» ο τραγουδιστής που έχει γράψει τη δική του μεγάλη μουσική ιστορία και έχει μεγαλώσει γενιές με τα τραγούδια του, παρέσυρε, για μία ακόμη φορά, το πολυπληθές κοινό του σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο ενθουσιασμό αλλά και συγκίνηση.



Άλλοτε κάνοντας αριστοτεχνικές εκτελέσεις σε κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία του και όχι μόνον, κι άλλοτε πάλι σαν οδηγός μια αυτοσχέδιας χορωδίας ανθρώπων κάθε ηλικίας που σιγοτραγουδούσαν μαζί του «Εγώ φεύγω από τα όνειρά σου και καλή τύχη όπου κι αν πας...», χάρισε στο κοινό του μια υπέροχη μουσική βραδιά.

Κι όταν άρχισε να παίζει στην κιθάρα του τις πρώτες νότες του λαϊκού ύμνου του Απόστολου Καλδάρα «Όποια και να ‘σαι», που πρωτοτραγούδησε μοναδικά ο μεγάλος Στέλιος Καζαντζίδης, η νοσταλγία και το συναίσθημα πλημμύρισαν την ατμόσφαιρα.

Ο Γιώργος Νταλάρας με την Ασπασία Στρατηγού και τον Αλέξανδρο Τζουγανάκη που τον συνόδευσαν στην χθεσινή συναυλία του

Δεν είπε μόνον παλιά τραγούδια χθες ο Γιώργος Νταλάρας αλλά «σύστησε» στους ακροατές του και δύο καινούργια, αποδεικνύοντας, για πολλοστή φορά, πως όσα χρόνια κι περάσουν, εκείνος θα παραμένει ανήσυχος, δημιουργικός, πρόθυμος να δημιουργήσει νέες μελωδικές εικόνες που θα συντροφεύουν τη ζωή μας.

Ειδήσεις σήμερα

Γεωργιάδης: Στη Μάνδρα πνίγηκαν 24 άνθρωποι σε βροχή 3 ωρών – Φάμελλος: Χρησιμοποιείτε ως άλλοθι την κλιματική κρίση

Πολάκης «καρφώνει» Φίλη που είπε ότι «η Αριστερά δεν πρέπει ντε και καλά να είναι κυβέρνηση»: Το θέλω εγώ!


Συνελήφθησαν 10 Τούρκοι στην Κωνσταντινούπολη για το μακελειό στη Λούτσα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr