Rammstein: Η διάσημη γερμανική μέταλ μπάντα έρχεται στην Αθήνα για συναυλία

Πότε θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων

Ένα από τα πλέον δημοφιλή industrial metal συγκροτήματα παγκοσμίως, οι Γερμανοί Rammstein θα έρθουν στην χώρα μας για συναυλία μετά από 14 ολόκληρα χρόνια. Η μπάντα ανακοίνωσε με ένα βίντεο που ανέβασε στα social media τους σταθμούς της νέας ευρωπαϊκής περιοδείας της, μεταξύ των οποίων και η Αθήνα όπου θα εμφανιστούν στις 30 Μαΐου.



Παρόλα αυτά άγνωστο παραμένει, μέχρι στιγμής, σε ποιον χώρο θα φιλοξενηθεί η συναυλία προφανώς εξαιτίας των προβλημάτων που προέκυψαν με το στέγαστρο Καλατράβα και το συνακόλουθο κλείσιμο του Ολυμπιακού Σταδίου. Οι διοργανωτές ενημερώνουν πάντως πως ο χώρος διεξαγωγής θα ανακοινωθεί σύντομα μέσα από την ιστοσελίδα του συγκροτήματος.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος για τα μέλη του LIFAD και η γενική διάθεση την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, επίσης στις 12:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος.

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Οι τομεάρχες και αναπληρωτές τομεάρχες της ΚΟ - Έκπληξη ο Μπάρκας

Κυψέλη: Βίντεο ντοκουμέντο από το «ριφιφί» σε φαρμακείο - Ημίγυμνος ο διαρρήκτης, με πορτοκαλί γάντια και μπλούζα στο πρόσωπο

Πετρέλαιο θέρμανσης: Την Παρασκευή η έναρξη διάθεσης - Τι πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr