Μιχάλης Ρακιντζής: «Σε κάθε live μου κάνω με τις ενορχηστρώσεις μου τα κομμάτια μου σημερινά»

Ο τραγουδοποιός με αφορμή το απόλυτο 90΄s party που ξεκινά από το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας ταξιδέψει στην αξέχαστη δεκαετία του '90 μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου

Για πρώτη φορά τέσσερεις από τους πιο αντιπροσωπευτικούς καλλιτέχνες εκείνης της εποχής (Μ.Ρακιντζης,Σ.Αρβανίτη,Σ.Βόσσου και Γ.Γκικοδήμας)θα βρεθούν μαζί σε ένα πρόγραμμα που θα θυμίσει όλες τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε και μας συνοδεύουν μέχρι σήμερα. Ένα anti-aging πρόγραμμα που όπως χαρακτηριστικά είπε θα μας σηκώσει όρθιους να χορέψουμε και να δείξουμε την νεανικότητα μας. Επίσης μίλησε για τις μουσικές του '80 και του '90 όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στη διεθνή μουσική σκηνή.

Επίσης περιέγραψε τον τρόπο που παρουσιάζει ενορχηστρωτικά σήμερα τα τραγούδια του παλιά και νέα και τον τρόπο που χρησιμοποιεί στις τεχνικές των τραγουδιών του, την σύγχρονη τεχνολογία και την τεχνίτη νοημοσύνη. Στο τέλος του podcast απολαύστε μια μεγάλη δική του επιτυχία των '90s με τίτλο: «Προκαλείς».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr