Γλυκερία: «Στη σκηνή πρέπει να δίνουμε την φωτεινή πλευρά των πραγμάτων»

Γλυκερία: «Στη σκηνή πρέπει να δίνουμε την φωτεινή πλευρά των πραγμάτων»

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια με αφορμή τις live εμφανίσεις της μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου

XRVMA_GLYKERIA
Εκεί θα παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό, αυθεντικό και ιδιαίτερα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Μίλησε για την συνεργασία της με την Μελίνα Ασλανίδου και τις κοινές τους εμφανίσεις.

Επίσης αναφέρθηκε και στις πολλές  εμφανίσεις της στο Ισραήλ όπου είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, μάλιστα βρέθηκε εκεί όταν έγινε η τρομοκρατική επίθεση και περιγράφει πως κατάφερε να φύγει αμέσως. Εξήγησε πώς παραμένει στην πρώτη γραμμή για περισσότερο από τέσσερεις δεκαετίες σφραγίζοντας με σπουδαίες ερμηνείες πολλά και απαιτητικά είδη του ελληνικού τραγουδιού.

Χαρακτηριστικά είπε ότι «Απέναντι στο τραγούδι κι στον κόσμο έχω πάντα τις καλύτερες προθέσεις». Στις εμφανίσεις της στο «Γυάλινο» εκτός από την Μελίνα Ασλανίδου συμμετέχει και ο Χάρης Μακρής. Στο τέλος του podcast ακούστε το τραγούδι της με τίτλο «Το μαζί» σε στίχους Γ.Κότσιρα και μουσική Ν.Τερζή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης