Ηρώ Μπέζου: «Στην παράσταση αυτή φέρνω και την δική μου προσωπική ιστορία»

Ηρώ Μπέζου: «Στην παράσταση αυτή φέρνω και την δική μου προσωπική ιστορία»

Η ταλαντούχος ηθοποιός με αφορμή την παράσταση με τίτλο «Οι Απόγονοι» που ανεβαίνει στο ΠΛΥΦΑ από τις 11 Ιανουάριου μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου

XRVMA_BEZOU
Είναι μια ιστορία για δυο αδέλφια που δεν γνωρίστηκαν ποτέ. Μια παράσταση σε δραματουργική σύνθεση και ερμηνεία της ιδίας και του Χρήστου Θάνου. Οι δυο συντελεστές είναι και ξαδέλφια στην πραγματικότητα και έτσι έχουν μια πιο άμεση σχέση με την υπόθεση του έργου στην οποία όπως μας είπε βάζουν και δικά τους προσωπικά βιώματα. Η παράσταση αποτελείται από κείμενα του Γιάννη Ρίτσου, των αρχαίων τραγικών αλλά και πρωτότυπα, τοποθετημένα μέσα σε ένα μουσικό συμπάν. Επι σκηνής υπάρχουν και δυο μουσικοί.

Η ηθοποιός μίλησε επίσης για την συνειδητή απόφασή της να ακολουθήσει το επάγγελμα του ηθοποιού μεγαλώνοντας σε ένα περιβάλλον που εκτός από τους γονείς της και οι φίλοι τους ήταν από τον ίδιο χώρο. Παραδέχτηκε επίσης ότι μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να κάνει τα καλλιτεχνικά πράγματα που θέλει χωρίς παραχωρήσεις και εκπτώσεις στην τέχνη της. Τέλος αναγέρθηκε και στη συμμετοχή της στο μουσικό ρεμπέτικο σχήμα «Ραστ Χιτζάζ» με τη ιδιότητα της τραγουδίστριας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης