Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Η νομοθεσία πρέπει να προσαρμόζεται στην πραγματικότητα»

Η ταλαντούχος ηθοποιός και τραγουδίστρια με αφορμή τη συμμετοχή της στην παράσταση «Terror» που παίζεται στο θέατρο Βασιλάκου - Μαριάννα Τόλη μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου

Το συγκλονιστικό έργο του Γερμανού συγγραφέα Φέρντιναντ φον Σίραχ. έχοντας γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε εβδομήντα και πλέον σκηνές στην Ευρώπη και την Αμερική, παρουσιάζεται για τρίτη φορά στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου, μετάφραση Ευαγγελίας A. Νάνου και διασκευή Μιρέλλας Παπαοικονόμου, με έναν εξαιρετικό θίασο πρωταγωνιστών.

Το έργο «Terror» είναι ένα δικαστικό δράμα όπου οι θεατές ως ένορκοι καλούνται να κρίνουν, να αθωώσουν ή να καταδικάσουν τον Λαρς Κοχ για την πράξη του, που είχε ως αποτέλεσμα τον βίαιο θάνατο 160 ανθρώπων.

Η ίδια ερμηνεύει τον ρόλο της εισαγγελέως και αναφέρθηκε αναλυτικά σ' αυτόν όπως και στην υπόθεση της παράστασης . Τέλος αναφέρθηκε και στα μουσικά της σχέδια με νέα τραγούδια.

Στο τέλος του podcast ακούστε την ερμηνεία  της στο τραγούδι με τίτλο «Μπιλιάρδο» σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου και στίχους Γιάννη Δούκα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr