Tindersticks: To δημοφιλές συγκρότημα έρχεται για συναυλία στην Αθήνα

Πού και πότε θα πραγματοποιηθεί και πώς μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια

Από την πρώτη συναυλία τους στην Ελλάδα, οι Tindersticks έχουν κατακτήσει μια υψηλή θέση στην καρδιά του ελληνικού μουσικόφιλου κοινού. Γι’ αυτό και είναι πολλοί αυτοί που θα χαρούν με την ανακοίνωση της επερχόμενης νέας ζωντανής εμφάνισής τους στη χώρα μας η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο Christmas Theater.
«Ανυπομονούμε τόσο πολύ να επιστρέψουμε στην Αθήνα. Η σύνδεση που νιώσαμε με όλους στο Μέγαρο Μουσικής το φθινόπωρο του '22 είναι ακόμα δυνατή και ζωντανή στη μνήμη μας. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε όλους ξανά τον Νοέμβριο» δηλώνει με νόημα ο εξαιρετικός τραγουδιστής τους. Stuart Staples.

Tο ελληνικό κοινό έχει εδώ και χρόνια αναγνωρίσει το εκλεπτυσμένο γούστο, την πολυχρωμία και τον συναισθηματικό πλούτο των Tindersticks, μίας μπάντας που ξέρει να συνδυάζει τον ροκ ήχο με τα έγχορδα, το πιάνο, τα αρμονικά φωνητικά και πλήθος άλλα στοιχεία από την ορχηστρική jazz, τη soul και τη lounge ποπ της δεκαετίας του 1960.

Οι Tindersticks – με ιστορία πάνω από τριάντα χρόνια - χαράσσουν τη δική τους πορεία και αποθεώνουν τη μελωδία με ένα μοναδικά δικό τους τρόπο.
Σαν τους τροβαδούρους του παρελθόντος, οι Tindersticks, ποιητές και μουσικοί μαζί, μιλάνε τη γλώσσα του σύγχρονου κόσμου με τραγούδια για την αγάπη, για τους ανεκπλήρωτους έρωτες, τους περιπλανώμενους ανθρώπους, για πάθη που δεν έσβησαν ποτέ, για το βάθος των ανθρώπινων συναισθημάτων. Περιπλανώμενοι και οι ίδιοι, μας ταξιδεύουν σε διαφορετικούς μουσικούς τόπους και σύμπαντα.

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκροί 21χρονος και 20χρονος σε τροχαίο στην Αριδαία - Το αυτοκίνητό τους έπεσε σε κολώνα

Χρήστος Μιχαηλίδης-Ρόμπιν Σάιμς: Η μυθική ζωή, οι παράνομες αρχαιότητες, η Σχοινούσα και τα απομεινάρια μια τραγωδίας

H φρεγάτα «Ύδρα» έριξε με πυροβόλο κατά δυο UAVs στον Κόλπο του Άντεν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr