Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Θερινές κινηματογραφικές βραδιές με θέα στην πισίνα του ξενοδοχείου

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Θερινές κινηματογραφικές βραδιές με θέα στην πισίνα του ξενοδοχείου

Ποιες ταινίες θα προβληθούν

Meg_Bretannia_-_pool_cinema
Aφιερωμένες σε κορυφαίους πρωταγωνιστές που έχουν φιλοξενηθεί στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία τα τελευταία 150 χρόνια της λειτουργίας του θα είναι οι θερινές κινηματογραφικές βραδιές που ξεκινούν στις 6 Ιουνίου και θα πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα, από Πέμπτη έως Σάββατο, στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου με την πισίνα και την μοναδική θέα.

Οι σινεφίλ θεατές θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν, κάτω από τ’ αστέρια, αγαπημένες κλασσικές ταινίες αλλά και πρόσφατες επιτυχίες του Χόλιγουντ, με τους Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Χιου Τζάκμαν, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Έμα Στόουν κ.α.

Η αυλαία για φέτος ανοίγει στις 6 Ιουνίου, με τη θρυλική ταινία του 1957 «Το Παιδί και το Δελφίνι», σε σκηνοθεσία Jean Negulesco και τη Sophia Loren ν’ αναρωτιέται «Tι’ ναι αυτό που το λένε αγάπη».

Προσεχώς, στην οθόνη του Pool Your Cinema: θα προβληθούν οι ταινίες «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου , «Did you hear about the Morgans» του Marc Lawrence, «Inside Man» του Spike Lee, «The Prestige» του Christopher Nolan και «Phantom Thread» του Paul Thomas Anderson.

Κλείσιμο
Την κινηματογραφική απόλαυση συμπληρώνει μια γαστρονομική εμπειρία υψηλού επιπέδου, με την υπογραφή των έμπειρων σεφ του Ξενοδοχείου.

Συνοδεύοντας ιδανικά ένα χαλαρωτικό ποτό δίπλα από την πισίνα, το ατομικό σετ μενού με fingerfood περιλαμβάνει κλασσικά πιάτα που θυμίζουν σινεμά: Φρεσκοψημένο pop corn με θαλασσινό αλάτι, οργανικά nachos με χειροποίητο τραγανό φύλλο τορτίγιας από κίτρινο καλαμπόκι, λαχταριστά taco με φύλλα μαρουλιού ή γαρίδα tempura, mini cheeseburger με ζουμερό μπιφτέκι από μοσχάρι ‘Black Angus’, αλλά και δροσιστικό παγωτό θα δώσουν διαφορετική γεύση, σε κάθε λεπτό προβολής.

Ημέρες και ώρες προβολών
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο
Ώρα Προσέλευσης: 21:15 | Ώρα Έναρξης: 21.30

Ηλεκτρονική κράτηση θέσεων ΕΔΩ

Ειδήσεις σήμερα:

Άδωνις για πόθεν έσχες Κασσελακη: Είναι όλο παραμύθι, αυτός είναι μέσα και μισό εκατομμύριο!

Το μήνυμα της Νεφισέ στον Φάνη και η δεύτερη μονομάχος του Survivor - Δείτε βίντεο

Όταν η οικογένεια Κασσελάκη αποθέωνε τον περασμένο Αύγουστο στο Google το μαγαζί του Stefanos στις Σπέτσες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης